Anhora Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 https://cashcontagion-thedivisiongame.ubi.com/eu/en/ Oyun için açılan internet sitesinde cebinizdeki herhangi bir parayı taratabiliyor ya da üzerindeki seri numarasını girebiliyorsunuz. Bunun sonucunda site paranın nerede basıldığını, şu anda nerede olduğunuzu, paranın kaç km mesafe kaydettiğini ve üzerinde ne gibi maddeler bulunabileceği gibi bir dizi istatistik karşınıza getiriyor. Tüm bunların sonucunda üzerinde yer alan maddeler hakkında bilgiler veriyor. Tabi bu paranın Euro ya da Amerika'daysanız Dolar olması gerekmekte. http://www.merlininkazani.com/Cebinizdeki_para_ne_kadar_saglikli-oyun_haber-86021p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Amerikada değilsek dolara bakamıyor muyuz? Edt: adblockla girilmediği için siteye bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 euroya bakmak istiyorum ama amerikadayım, lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Haberi yazan arkadaş için Amerika'da sadece dolar geçerli demek ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Sene 2016 adblock var diye siteye sokmuyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 köpek boku varmış benim 50 cent'in üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 burdaki pakistan*hindistan nüfusu cok fazla ve adamlar en az bok kadar temizler. sadece kredi kartı kullanıyorum son 3 aydır gerçek mikrop yuvası 1-2 aydır anlatıyorum herkese vegan muamelesi görüyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Nakit kullanımını en aza indirmek çok önemli. Hastalık kaynıyor. Ben de bankamatik kartıyla alışveriş yapıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 sterlinde kokain oluyomuş en çok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Fin said: burdaki pakistan*hindistan nüfusu cok fazla ve adamlar en az bok kadar temizler. sadece kredi kartı kullanıyorum son 3 aydır gerçek mikrop yuvası 1-2 aydır anlatıyorum herkese vegan muamelesi görüyorum :3 ben seni anliyorum. katar parasiyla nasil geldim eve ya. umarim atmisimdir o parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar