Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımcı Olabilirmisiniz?

Princo

Öne çıkan mesajlar

rüyanda güzel güzel serverlar düşün başında owner princo yani sen evet sen butun adminler onunde eğilmiş scripterlar soruyorlar başka ne yenilik getirelim şu olsunmu? bu olsunmu? evet!! Xcrack arkadasımızın dedigi gibi guzel bir uyku cek :)[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 28 Ocak 2005 06:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nbl scriptlerini indir birde neden böyle bir topic açıyorsun adamlar gece gündüz scp yazıcaklar sistemi kurucaklar bug fixlicekler çıkıp sana al kardeşim paticik'te mesaj atmışsın okadar verelim bari demelerini mi bekliosun ?!?[signature][hline]Legends never die !
Ahmet kaya
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Bir Siteden İndirdim Bütün Sehirdeki Vendorlar Yerleştirilmiş Bir Kaç Birşeyler Daha Yapılmış Dünya Ama O Site Kapandı Sizin Bildiğiniz Site Varsa İyi Olur...Sen Sizden Sizin Yaptıklarınız Hazır Dünyayı İstemedim Hatta Web Sitelerimiz / Sphere Script Veritabanı / Download Burada Var Hazır Dünya Bunun Gibi Hazır Dünya Arıyorum...

Arkadaşlar Herşeyi Yapılmış Hazır Server Nereden Bulabilirim?

Burada Yazmış Olduğum Yazı Yanlış Olabilir Ama Ben Bu Düşünce İle Yazdım Arkadaşlarımız Yanlış Anladılar
Sosyal ağlarda paylaş

önce şunu sorayım herşeyi yapılmış bir server kurarsan ne anlicaksın? sonrada siteyi vereyim

www.herseyiyapilmisSORVIRkurucambununicinsiteariyrumamabulamadimyardinedermisiniz.com[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...