Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 soylesine bir bakayim dedim ilk sezon bitti. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Joshua Bell bebeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Ve 3. sezon da bitti. Değişik duygularım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 bu sezon romantizm dozaji yukselmis, komedi dozaji dusmus. ben yine begendim ama gecen sezon tam kivamindaydi, bozmasalardi keske. gecen sezon yan karakterlere ayrilan bolumler bariz daha iyiydi. bunda bir lizzie bolumunu tuttum. cynthia felaket. gloria / thomas eh iste. belgesel bolumu nereden tutsan elinde kaliyor, facia. la fiamma bolumleri hatrina yok varsayiyorum. harikaydi onlar. umarim rodrigo ile yollari tekrar kesisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 minör spo Monica Belluci'nin memeleri ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 2. sezonun son bolumune geldim yeter bugunluk. 1 daha hosuma gitti, sanirim karakterlerle tanistigim icin olabilir. pek keyifliydi 1. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 3. sezonda bitti, belgesel bolumu haric guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 çok güzel dizi ya. en güzel birinci sezondu ama 1 > 3 > 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Yeni sezon ne zaman basliycak özledim lola kirke'u :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 HAYLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 guzel sezon. final ayri guzel. WAM'i suya atmasi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Arcane kutunu boşaltsaydın senden "yüksek kalite" bişey isteyecektim. Boşaltmışsın da ben de istemişim farzet pilis (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 kutuyu bilerek dolu tutuyorum bab. tavsiye ederim raad epey. sana discorddan seyedilmisti bu arada kacirmissin onu. hatta ben koyacaktim, baktim koymuslar, uzerine bir de ben koymayayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 1080p bile buldum ama yollamıycam adam bakmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Discorddan gelenin sezon toplamı 2,5gb mı ne. Ben 4,5 GB olanını da buldum, o kadar sıkıştırılmış 1080p 55"de kötü görünüyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Ne zamandır bakayım diyodum dün konusunu görünce bi bölüm izleyip yatarım dedim, 5-6 bölüm izledim fds güzelmiş. 1080p lisini ben de isterim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Son sezon biraz boktandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar