copperelf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 binek için para lazım; en iyi nerde para kasabiliriz? lvl 38 im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 eger skinning varsa beastlerde kasabilirsin hemdalak böbrek barsak gibi seyleri satarsın hemde derileri ahye koyarsın olmasssa humanoidleri deneyebilirsin onlardan cıkan clothlarıda ahye koyabilirsin ben bi ara elemental denemistim o taslar flnda iyi para ediyodu aslında =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 zone ve yaratik name lazım dostum birde skinningm yok malisef.... bu arada para için 44 palyim var. birisi güzel bir yer söylerse onlada kasabilirim [Bu mesaj copperelf tarafından 29 Ocak 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 thottbottan ara yapsan daha kolay olur bence yaratık levellarına droplara türlerine mapteki yerlerine vsye bakıp daha kolay karar verirsin [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 30 Ocak 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bana da lazım aynı şey. kore betada alteracta ogrelerle ve strangethorn'da troll kasabalarında yapmıştım epey para. ama burda alliance rahat bırakmıyor, gang'leyip duruyolar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 azshara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 level 38 demis adam sen diyosun azshara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar