Arnis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar oyunda öyle bir yerde öldüm ki hayalat olarak ulaşamayacağım bir yerde ( Uçurumun kenarında bir ağaç dalı ) şimdi ne yaptıysam ulaşamıyorum canlanmam için başka bir yol vardır muhakkak ama ben bilmiyorum eğer yardımcı olursananız çok sevinirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Canlandığın yerdeki hayalet hatun ile konuş. Silahlarına ve armorlarına %25 damage alman kaydıyla seni canlandırır. Sonra onları tamir ettirirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mezarlığa geri dön ordaki spiritle konuş res sickness ve durability loss olarak tekrar canlandırır[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Teşekkürler...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya zaten belli bir alana girince resurrect now? diyor tam üstünde olmanıza gerek yok ki. ben koboltlardan öyle kaçıyorum .p[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 heh ben teldrassilde ucurumdan düsmüstüm cesedimin yanına gidememistim yani ulasamadıgınız yerler olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 senden her şey beklenir ilu ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 e napayım cok maceracı bir kisiligim var benim merak ediyorum herseyi :) özellikle instancelarda ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Blink yüzünden çok çektim. En azından 10 kere rez ettirdim spiritten :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar