SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 akadaşlar ben ÖSS ye hazırlana malum türk gençlerindenim..ben İTÜ uzay mühendisliği düşünüyorum..olacak gibide..şükürler olsun dershen iyi gidiyooo..yalnız beni saran bir korku var..daha lise 2 deyim..ancak ÖSS se haftasında başıma bişey gelip ayğımı kolumu veya daha kötü bişey olmasından çok korkuyorum..bütün emeğim boşa gidecek..ve ben kazanmama gibi bi şıkıı kafamdan sildim..ama bu korku bitiriyo..ya başıma bişey gelirsede sınava giremezsem..bu korku bitirdi benii..kime sölediyesem allah korusun dedi ama..ben hala ikna olamadım..rüyalarıma giriyoooo...bi akıl bee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Abartma, boyle dusuncelere sahip olursan paranoyak olursun baska hicbir sey gecmez eline. Optimistik olmak lazim her zaman.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bo$ koy bence.Bu kadar da kafana takma.Tabi derslerine asil .[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 psikoloğa git rahatlatsn böyle kendini şartlarsan ztn hiçbişe yapamassn bence.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bak arkadaşım her sene öss günü türlü türlü olaylar yaşanıyor ama insanlar yinede öss ye giriyor. Ondan kafana takma böyle şeyleri kötü düşünme. Kazanamasan da ölüm yok sonunda bende senin gibiydim ve kazanamadım diye nasıl çökmüştüm bir Allah bilir bi ben neyse sen sadece çalış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eyw..ama arkadaşlar ailem arkamda byük destek..inşallah allah yüzümü kara çıkarmaz..ama ben onları üzmemek için lbette eşek gibi çalışıyorm..ama kazanamzsam onların yüzlerine bakamam..çünkü onlar benim için herşeylerini yaıyolar..en iyi dershaneler,bir dediğini iki etmeme..sıcak bir yuva vb...düşünmemk elde değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eheh o kadar korkarsan kesin düşüp kırarsın bi yerlerini heyecandan. merak etme, olmaz bişiy.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 28 Ocak 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 öeh, alıntı yapmışım edit yerine. çok pardon.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 28 Ocak 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 olur olur.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oha sen bunları kafaya takarsan bu derece, kafayı sıyırırsın bi kaç seneye benden söylemesi.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hiç haber izlemedinmi hastanede kontrol altında sınav olanlar bile cıktı :D Rahat ol .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Son hafta evden çıkma sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 güsel fikir!!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Uzay mühendisi olucam diyorsunda şuncacık şey aklına hiç gelmedi mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bazen böle şeyler gelir insana!!!banada gelmeye başladııı işte...korkmamamk elde değil..ama arık fikrim değğişti galiba kesin sanırsam...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu arada arkadaşlar murfy kanunlarını görmezden gelmeyelim( unutmayalım)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sen çaliş üzerine düşeni yap gerisini salla hayirlisi neyse o olsun unutma çok şey ama herşey değil :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Guerilla o zaman sen hiç evden çıkma. Bakarsın kafana meteor düşer :) Takma kafana böyle şeyleri. Sen tedbirini al gerisini Allah'a bırak. Her an herşey olabilir ona bakılırsa.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar