Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Hanım dün vurmuş altını kırılmış, plaka düşmüş. Yenisini almam lazım şimdi. Pazar günü tabi sıkıntı orda oto sanayi falan kapalı. Bu işi en kolay nasıl hallederim, yapı marketlerde ya da süper marketlerde var mıdır ? İstanbul' dayım. Levent civarı falan herhangi bir tavsiye über olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 vardır oto bölümü olan marketlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Otomotivcilere gidersen seve seve takarlar, reklam nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 ya işte bugün yapabilri miyim onu ondan emin değilim. pazar ya ondan gerildim. fistan carrefouır falan aradım yok malesef. bauhaus da bile yok. haftaiçine kalmasıon diye kastım otoparktan çıkarken zor ooluyor plakayı görmediği için sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 çerçevesiz tak çerçeve kötü görünüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 sundan siparis et bi tane https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/c0/9d/42/c09d42e5816bd28ffe0211cfefe49455.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 neyse hallettim. ilk defa istanbulda yaşadığıma dua ettim. seyrantepe oto sanayiye gitttim belki sora sora bulurum açık bir dükkan diye. yarısı açıkmış zaten fasdas gittim silecekleri de değiştirdim. 15 dakika sürdü totalde. salak saçma bir şehirde olsak "abi istanbuldan sipariş verelim haftaya gelir" olurdu muhtemelen. iluvnyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 çift taraflı bantla yapıştırarak hem daha güzel dururdu, hemde aramaya uğraşmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 çift taraflı banta güvnemedim. en azından bendekine. paranoya yaptım düşer müşer diye. bi ara arabayla uğraşasım var zaten de bi kısmet olmadı, ah cimrilik tabi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar