Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Selam ahali, 2 saattir cözemedim sikintiyi Su sekilde bi xml dosyam var. Bunu XSL kullanarak Su sekilde görunecek baska bi XML haline transform etmeye calisiyorum. Vardnadshavare altindaki iki isim ve soyismi XSL kullanarak degistirmeye calisiyorum. Netekim ne ettiysem beceremedim. XSL dosyamda bi sikinti var buyuk ihtimalle, tam dogru bilgiyi cekemiyorum. Ayriyeten hangi browserda acarsam acayim transform edildikten sonra XML olarak görunmuyo bilgi, text olarak xml tag'leri olmadan geliyo. Bu daha önemli bi sorunki, dogrumu yapiyorum yanlismi anlayamiyorum tam. Varmi tavsiyesi olan?
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 XSL kodlarını yollar misin? Datayı nasıl aldığına bir bakalım. Eğer spesitik bir node'u almıyorsan altındaki tüm node'lari text olarak verir
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Cözdum ya ugrasa ugrasa, visual studio uzerinden yaptim bu arada browser uzerinden olmayinca. XSL kodlarini da paylasiyim biara, belki ilerde birine yardimci olur dsgf
Öne çıkan mesajlar