Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Biraz geç açtım başlığı , bugün öğlen 12 seansına almıştım bileti, gidemeyeceğim. Aşağıdaki kodu girişteki kioska girip bileti alabilirsiniz: WF6JWR9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Tek kişi değil ise ben kaptım ah bea 12 imiş seans :( ben 12:30 gibi anca giderim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Tek kişi bilet. Zaten salon boş baya , 2 kişi gitcekseniz rahat yer bulursunuz yan yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 DareJedi said: Tek kişi değil ise ben kaptım ah bea 12 imiş seans :( ben 12:30 gibi anca giderim oraya cinemaximumsa vereyim ben sana bilet beleş istediğin seansta kullanabilirsin, gözlük dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar