yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Bana windows 10'da çalışacak, herhangi bir ses girişine bir jak taktığımda bunun ne olduğunu soracak bir yazılım gerekli. Özet olarak sorunum şu, Windows 10'a geçtiktan sonra VİA hala yeni driver çıkarmamış, mevcutta windows mikrofon için Jak'ı arkada görüyor ancak aslında önde de mikrofon için yer var. Windows 8'de de benzerdi ama VİA'nın driver'ı mikrofonu bilgisayara taktığımda otomatik olarak bu mikrofon mu diye sorup, bilimum farklı şeyi seçtirtiyordu. (Hoparlör, mik vs. gibi..) Via şu anda çalışmadığı için bunu yapan başka bir programa ihtiyacım var, var mıdır bu tarz bir başka program bana yardımcı olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Win10 VIA HD Audio Driver Fix @reddit Şöyle bir konu açmışlar. Windows'un VIA chipset'li kartlar için yüklediği driver nanaylarda sanırım. Onu kaldırıp yüklenmesini engelleyince yerine gelen driver'larla düzeliyor anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Sagol Bright, bi sayede vdeck calisti en azindan. Malesef on tarafa mikrofonu taktigimda hala calismiyor ama rn azindan arka cikistan cozebildim bu sayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar