Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bounty hunter

madjai

Öne çıkan mesajlar

slm beyler bounty hunter olurken scout tuda masterlamak gerekiyo mu?ben gerekmiyo diye biliyorum galiba sadece explorationun 4 kolonu yetiyor? sağlam bir nbilgisi olanınız var mı? anasayfada iki yazı var birinde masterlamak gerekiyo diyo birinde ise gerekmiyo diyo hangisi doğru?
Sosyal ağlarda paylaş

yaw sizce bounty hunter olurken scoutluğu masterlamak yararlı olur mu? yoksa sadece gerektiği gibi sadece 1. kolonu doldursak bi kaybımız olur mu? bu soru özellikle Penthesilea ya. (çünkü onun bh yazısı var :) )[signature][hline]Eclipse: Khas'bin Qebex Novice Marksman(Bounty Hunter lığa az kaldı)....

[Bu mesaj madjai tarafından 22 Ocak 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
madjai, 22 Ocak 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
yaw sizce bounty hunter olurken scoutluğu masterlamak yararlı olur mu? yoksa sadece gerektiği gibi sadece 1. kolonu doldursak bi kaybımız olur mu? bu soru özellikle Penthesilea ya. (çünkü onun bh yazısı var :) )

Hayır, cünkü BH zaten pvp deki eksiklerini ek proflarla tamamladığı için, scout masterlayarak kısıtlı olan skill pointini haybeye harcamış olursun.
Eğer elitine gitmeyeceksen basic prof masterlamakla pek birşey geçmez eline.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

benimde bi kac sorum olacak bhle ilgilii yeni invest 3 u aldım ve jedıların pesıne dusmeye basladım ancak pvp tecrubem fılan cok az bı kac sey soracam
1 Sımdı bu sılahın acıd heat fılan olması sadece armor protectıonunamı etkı edıo yoksa acıd mınd ıı vurur energy suna ı vurur gıbı seyler de etkı edıomu
2 turklerin kurdugu bı bounty hunter guıldı fılan var mı varsa katılmak ıcın ne yapmak lazım yoksa da bı kac bounty hunter toplanıp jedı avlasak bole tek basına gercekten cok zor saatlerdır ızlıyorum bırını tek basına bı yakalıyamadım(ızlemenın keyfıde baska tabı)
neyse simdi aklıma baska soru gelmıdo bana katılmak ısteyen bounty arklar varsa su an oyundayım bı tell atın ecileps Vanhald Kurt
Sosyal ağlarda paylaş

simdi aklıma yeni sorular geldıde drakel dıe bı jedıyla duel yaptım kaybettım tabı baya hosuma gıttıde bu feıgn death olayı cok sınır bozucu 3 cedaydan bırı bunu yapıo neyse bu arkadas yapmadı baya bı takıpten sonra uygun bı zamanda saldırdım baya bı kovalamaca oldu sormak ıstedıgım seyler var
sımdı bızım bu mele defense fılan jedı karsısında bı ıse yarıomu dızzy knockdown kombosuyla oldum baya bı defensım var gercı bunlara karsı ama bı de carbıne skılı pek bı ıse yaramıo gıbı dızzy kısa suruo vurana kadar cok ugrasmak gerekıo rıflın defenslarını fılan almıstım acaba daha baska bı sey ne onerırsınız ccharacter sole master pısto 3440bounty 0044rıfle bole karısık bı sey cok kararsız kaldım bu rıfle yerıne smugler fılan alsam specıal atackları ısıme yararmı bı fıkır verırsenız ıı olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...