Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Intel chipset upgrade ettim reset attim boot hatasi veriyor Oxc000000e ayni zamanda bu hataya gelene kadar bios ekranini geviyor fakat klavyeye elektirik vermiyor hic bir mudale yapamiyorum. Hard diski baska bir pc ye taktim format attim tekrar win yukledim yine olmadi bu arada hard disk dedigim sssd ben daha napabilirim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bios recovery yok mu bios ayarlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bi şekilde usbden başlatman lazım win'i ondan sonra repair dersen çözülür sıkıntı bence usb klavye filan varsa onla dene biosa girebilmen lazım edit: başlangıç onarma diye bi olay varya onu yapman gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Klavye zaten usb girisli fakat elektiril vermiyor klavye ye mudale edemiyorum makinaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 BIOS pilini çıkartıp 10dk bekleyip taksana belki resetlenince kendine gelir. Ama klavyeye elektrik gelmiyorsa nasıl input yapacaksın.. şöyle demişler burda: You cannot enter your BIOS without a keyboard. Try borrowing another keyboard. If your keyboard is USB then try a PS2 type keyboard. It is possible that a power feedback damaged the USB port so try another one. Basic keyboards are really inexpensive so do not use the one that had the juice spilled on it for fear of damaging another USB port. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 "Intel chipset upgrade ettim" ne demek, açıklar mısın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 brick mi ettin ne ettin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Msi upg programi var basiyorsun tariyor sonra kendi indirip yukluyor bu islemi yaptim islemde intel chipset yaziyordu bu yuzden hatanin bundan kaynaklandigini dusunuyorum yeni versiyonunu yukluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Msi z87g45 gaming modeli Pili yok aletin baktim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 o kocaman msi gaming yazan chipin altindaki ne..yuvarlak olan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 kedi o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 PS2 klavye bulup BIOS'a erişebilirsin ya da farklı bir USB klavyeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Bende yok pil kitapciga baktim tus koymuslar reset icin ona bastim resrtledi suan biosdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 CMOS clear için ya tuş vardır ya da pin kapağı, manual'da yazar, niye pile odaklandınız anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Abi simdide win aciliyor klavye mouse elektirik almiyor acilana kadar elektirik veriyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Sen USB driverları mı patlattın naptın gogo format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 2. formata gectım anlıyorum sanırım sorun ya usb 3.0 yukledıgımde oluyor yada chıpsetı yukselttıgımde :D sımdı bakıyorum bu arada bısı sorucam chipseti yukselttıgımde format atarsam eskı halıne alıyormu yoksa chıpı degıstırmek farklı bısımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 windows da backup point gibi bisi var (türkcesini bilmiyorum). ilk önce system backup dersin. sonra istedigini denersin olmadi recovery yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Eski haline gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar