Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc patladi: chipset upg sonrasi

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Intel chipset upgrade ettim reset attim boot hatasi veriyor Oxc000000e ayni zamanda bu hataya gelene kadar bios ekranini geviyor fakat klavyeye elektirik vermiyor hic bir mudale yapamiyorum. Hard diski baska bir pc ye taktim format attim tekrar win yukledim yine olmadi bu arada hard disk dedigim sssd ben daha napabilirim? :(
Sosyal ağlarda paylaş

BIOS pilini çıkartıp 10dk bekleyip taksana belki resetlenince kendine gelir. Ama klavyeye elektrik gelmiyorsa nasıl input yapacaksın..

şöyle demişler burda:
You cannot enter your BIOS without a keyboard. Try borrowing another keyboard. If your keyboard is USB then try a PS2 type keyboard. It is possible that a power feedback damaged the USB port so try another one. Basic keyboards are really inexpensive so do not use the one that had the juice spilled on it for fear of damaging another USB port.
Sosyal ağlarda paylaş

2. formata gectım anlıyorum sanırım sorun ya usb 3.0 yukledıgımde oluyor yada chıpsetı yukselttıgımde :D sımdı bakıyorum

bu arada bısı sorucam chipseti yukselttıgımde format atarsam eskı halıne alıyormu yoksa chıpı degıstırmek farklı bısımı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...