yloibx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 15 mt2 odada sigara içiyorum ve kokusundan rahatsız oluyorum. bildiğiniz kullandığınız hava temizleyici cihazlar var mı sigara odadaki sigara kokusunu engellemesi ve havayı temizlemesi için? odada sigara içme diyenler olacaktır belki ama öyle bir seçenek de mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ben de sigara çmeyen biri olarak babamın dumanından ötürü nefes alamaz noktaya geldim, annemi astım doktoruna götürdüğümüzde adama sordum, Bionaire diye bi marka önerdi. Solunum güçlüğü çekenler için bu tarz cihazlar vb. getiren Hepa diye bi firma varmış, o getiriyomuş bunu da. http://www.hepaonline.com/hava-temizleme-cihazlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bunlar çok pahalı ya 480 liralık tam bana göre ama fiyatı fazla ufolar falan var 240 liraya onlar nasıldır ki.. daha ucuzu her zaman iyidir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar