Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bize şu aletten lazım. Teknik konulardan pek anlamıyorum, sorduğum şey saçmaysa da buna verin. :) Şimdi bizim yayın aracında ses ve görüntü ayrı çıkışlı. Doğal olarak ikiside HDMI değil, görüntü SDI ses ise şu alttaki Ses ve görüntüyü ben bu alete efektif şekilde nasıl bir yolla aktarabilirim? SDI ve tosu HDMI e dönüştürebilen kablo ya da herhangi bir sistem mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 gugila sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Sordum iyice karman çorman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ses kablosu XLR mı AES mi? Görüntü için misal bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar