photographer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Tuşları öyle mekanik klavyeler gibi takır tukur yapmayacak, notebook klavyesi gibi sessiz bir desktop klavyesi arıyorum kablosuz olması da önemli. Var mı böyle bir klavye ahali? Alışveriş sitelerinde arama yaparken "sessiz" seçeneği çıkmıyor :) O yüzden buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 clicker heroes oynamak için bende düşünmüştüm aslında bi ara, can sıkıntısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ama tabi ben mouse arıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Şu gayet sessiz, hem de kablosuz. http://www.teknosa.com/urunler/125200267/logitech-wireless-touch-k400-smart-tv-klavyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar