Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Bir süredir ahşap işleri ile ilgileniyorum Atölyeye sahibin, elimden geldiğince marangozluk malzemelerimle ahşap dekorasyon malzemeleri yapıyorum ufak tefek bu işlerle ilgilenenler var mi? ya da şunları beğeniyorum keşke evimde olsa tarzı bana fikir konusunda yardımcı olur musunuz? ben de size yardım ederim ihtiyaçlarınız doğrultusunda. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Issiz misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Senin ilacın burası bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 işsizim günde 1000 tane falan pinterest instagram fotoğrafı bakıyorum bu konuda buraya da konu açayım dedim belki gözden kaçan talep edilen beğenilen şeyler çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ben de marangoz olmak istiyorum, ama malzeme isi zor, yapacak yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 cocukluğumdan beri babamla bişeyler yapardık, köpeğe kulübe, masa, raf vs elim yatkındı bu işlere, zevk de alıyordum uzun süre işsizlikten sonra bi atolye kurmaya karar verdim, fırsat oldu. malzeme sonuçta kereste, odun, tahta. eski malzemeleri bile değerlendiriyorum, söküp tekrar başka bişeye döndürüyorum, kerestecilerden satın alıyorum falan. çok büyük makinalarım yok ama ufak tefek malzemeleri aldığım aletlerde yeterince işleyebiliyorum tek takıntım sunta ve mdf kullanmıyorum sadece masif ahşap ile çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kesin olması gerekenler bilumu izeltaş serisi =P sunta kesme şerit dekupaj planya el frezesi matkap şarzlı şerit zımpara (makine değil el aleti olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Dışarı işe gidiyormusun peki? Yani bir evden eşyaları alıp atölyeye götürüp yapmak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 hepsi var bende ilk videodaki masayı yapabiliyorum, ikinci videodaki pala sapını da yaparım ben biraz daha rustic şeyler yapıyorum şu anda. tabure, 6'lı bira taşıyıcısı, geometrik kitaplık vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Xaero said: Dışarı işe gidiyormusun peki? Yani bir evden eşyaları alıp atölyeye götürüp yapmak gibi... bazı arkadaşlar mesela paletten yatak yapma hevesindeler, ama aletleri olmadığı için sadece istemekle kalıyorlar ben temin edip düzgün ve sağlam bi şekilde yardımcı oluyorum eskimiş mobilyaları da yenilerim ama dah çok kendim bişeyler üretme peşindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Bir iki örnek gönderebilirmisin peki... Benim bir arkadaşım mimar istanbulda bu tarz eski evleri, ofisleri restore edip kendileri de birşeyler üreterek yeniliyorlar. Belki yardımcı olabilirler... Ama önce bi örnekleri gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Mesela onların kendi yapmış olduğu bir sehpa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 dediğim gibi ufak tefek şeyler yapıyorum şu anda ama yenileme, büyük işler olursa da yaparım ufak işlere örnek masif tabure six pack bunun üstünde metal kapak açma aparatı var üstüne de logo baskısı yapıcam henüz bitmedi altıgen raf/kitaplık boyadım ama fotografı yok boyanmış halinin kasa, ahşap tepsi vs yaptım fotografları olanlar bu kadar http://imgur.com/ypwQN7O http://imgur.com/FLUeN62 http://imgur.com/8Xs4uzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Xaero said: Mesela onların kendi yapmış olduğu bir sehpa... bunlarda bişey yok yaparım bakma sen benim basit işlere malzeme olduktan sonra elinde kolay şeyler bu resimdekiler yaptım verdim bi kaç kişiye ama fotoları yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Tamam ben bi paylaşayım elemanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 masonry kaçta açılıyo fistan adfdf Şaka bir yana güzel hobi skill kasar gibi geliştirirsin kendini -otantik bir dergilik/gazetelik -duvara monte kitaplık/raf -iç içe geçen sehpalardan -balkona koymalık/asmalık kuş evi geniş odalı böyle(kışta kıyamette girsin hayvancıklar asdf) aklıma bunlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Ahşap küre yapabilir misin? Büyük böyle... for the glory of satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Aferin len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bak iyi dedin aklımda kuş yuvası vardı yarın yapayım bi kaç tane eşe dosta vereyim assınlar, serçeler girsin yuva yapsın dergilik gazetelik yapıcam bi tane kafeye sipariş verdiler, ölçüleri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Artan malzemelerden de ufak kedi-köpek klübeleri yapıp eşe dosta dağıtsan ya sevaptır bu soğukta. Tebrikler bu arada senin hobilerine çok imreniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://www.internethaber.com/images/other/ku%CC%88tu%CC%88k.jpg Şundan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bundan 6 tanesini 350 lira gibi bi fiyata temin edibiliyorum ama mudo gibi 900 liraya satamam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 -Tek parça satranç seti (masa+tabureler bütün olarak, küçük parçalar işleyebiliyosan taşları bile yapabilirsin) -Duş için boydan boya sauna oturağı -Dekoratif paravan -Kapıya asmalık posta kutusu -Sallanan sandalye -Mutfağa büyük ekmek sepeti -Çatal bıçak koymalık zımbırtılardan vee ahşap BB-8 asfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar