cherokee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar belki değişik bi soru olcak ama sormalıyım. Telekomdan 3 gb sınırlı 256kb bağlantım var ve Wow oynarken yapılan indirme oranını merak ediyorum.Bu değer aşırı bir şekilde artar mı? Ultima online da pek fazla yansımıyom malum ultimanın grafikleri çok kötü.Wow da durum nasıl olur?Batar mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 256 bağlantı yetmesi lazım tabi bilgisayarın kaldırırsa.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Just4u Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ultimadan pek fark etmez merak etme zaten ay sonu geldi. Oyna oynayabildiğin kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yok bağlantı yeter mi demiyorum.Bağlantım sınırlı tarife olduğu için oyundayken yapılan indirmenin ne derece olacağını merak ediyorum. Yani oyunun 5 . dakikasında 20mb bi indirmeyle karşılaşırsam benim batışım demektir. Bu durumda Wow oynarken yaoılan download un boyutları ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 En fazla UOnun 2 katıdır yani bağlantını doldurmaz. 5 dakkada 20MB isteyen bir online oyun lagden oynanmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için .İçimi rahatlattınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 İstersen bekle bu akşam istatistik yaparım yani oyunda ortalama kaç up/down olduguna bakarım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Evet harika olur hatta müthiş olur ve ne kadar sevinirim bilemzsiniz.Ve tabiki acaip sevaba girersiniz. akşam kaç gibi pm atayım size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 deişmediyse yakın zamana kadar telekom uploadı veri hesabına katmayıp sadece yaptıgınız downloada bakıyordu.[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 farketmez zaten arkadaş downloadı soruo ha bi de ultimada da wow da da download yakındır heralde çünkü osi de de lag var wow da da, sonuçta 2 si de aşmış makineler ve bağlantı, tek sorun tr nin yurtdısı sorunu. yani indirilen miktar aynı falandır die tahmin ediorum. ha o zmn wow nie kral gibi grafikli: çünkü wow 4gb ;)[signature][hline][Hordish Manner]Tygore, Tauren Shaman (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar