Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ucretlı yada ucretsız onemlı degıl acıl lazım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 http://www.hipir.com[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Wacky orda renklı var normal bıldıgımız yokmu o renklılerde her tele oluyormu bırde[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Her çeşit var orda renkli/renksiz[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Grafik kısmına bak orda renksizler[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bedava bilen varmı :) :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eğer wap veya gprs varsa telefonla www.waptr.com a gir (www yannıs wap diil) sadece bağlantı ücreti ödeyip çekebiliosun[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program]
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: orc_lord, 09 June 2003 18:44 tarihinde demiş ki: bedava bilen varmı :) :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* olsada gondersel :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Dagger, 09 June 2003 18:48 tarihinde demiş ki: eğer wap veya gprs varsa telefonla www.waptr.com a gir (www yannıs wap diil) sadece bağlantı ücreti ödeyip çekebiliosun[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] peki telsim gibi sabit bir ücret falansa?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Llama gönderdin mi? üye oldun mu hıpıra?[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 uye oldumda ıstedıgım gıbı bulamadım sanırım turkcell'den yollıcam arkadası beklıyorum onun sıfresı varda gelsın bakalım artık[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ne istiyosun sen söle ben bulup yollarım sana[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ozel msj attım ona gore cvp atarsan ozelden sevınırım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 www.mynet.com ye bak istersen bi[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur
Öne çıkan mesajlar