Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ucretlı yada ucretsız onemlı degıl acıl lazım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 http://www.hipir.com[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Wacky orda renklı var normal bıldıgımız yokmu o renklılerde her tele oluyormu bırde[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Her çeşit var orda renkli/renksiz[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Grafik kısmına bak orda renksizler[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bedava bilen varmı :) :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eğer wap veya gprs varsa telefonla www.waptr.com a gir (www yannıs wap diil) sadece bağlantı ücreti ödeyip çekebiliosun[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: orc_lord, 09 June 2003 18:44 tarihinde demiş ki: bedava bilen varmı :) :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* olsada gondersel :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Dagger, 09 June 2003 18:48 tarihinde demiş ki: eğer wap veya gprs varsa telefonla www.waptr.com a gir (www yannıs wap diil) sadece bağlantı ücreti ödeyip çekebiliosun[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] peki telsim gibi sabit bir ücret falansa?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Llama gönderdin mi? üye oldun mu hıpıra?[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 uye oldumda ıstedıgım gıbı bulamadım sanırım turkcell'den yollıcam arkadası beklıyorum onun sıfresı varda gelsın bakalım artık[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ne istiyosun sen söle ben bulup yollarım sana[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ozel msj attım ona gore cvp atarsan ozelden sevınırım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 www.mynet.com ye bak istersen bi[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar