Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 arkadaslar merhaba donate sistemi için paypal accountu yaratırken hangi secenegi seciyorum?millet istiyorumki para yatırsın bunun karsılıgında benden hizmet alacaklar. ancak register olurken 3 seçenek çıkıyor Personal Account Premier Account Business Account hangisini secicem ve sonra izlemem gereken yol nedir. orda beklyorum bi destek yardım. bide credi kartımla üye olcam karta yatsın para kredi kartına. sagolun saygılar sevgiler slops[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 personal[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 en ufakla başla duruma göre deiştirirsin o sorun değil ama en üstten başlama lüzumsuz kaçar. Paypal çünkü belli bi komisyon kesio her para alışverişi olduğunda onun oranlarını iicene bi öğren bakalm nedir ne değildir. Sen personal la başla tawsiem patlama[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar