KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Tırsmayın. Sizi tırsıtacak şeylerden kaçının. Yine de her delikanlıyı tırsıtacak bir şey mutlaka vardır. ben uzun süre kedilerden tırsmıştım. şimdi 5 tanesine bakıyorum. Bir de nereden çıkmış lan tırsmak kelimesi? tek derdimiz bu olsun yaaaa. Sizin var mı tırstığınız bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Hani sokağa bırakacaktın yavruları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Fin in kapsamlı açıklamasına katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tırsmak argo (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Kuddusi zulayı patlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bir suru seyden tirsarim ..cok hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 başkasına muhtaç olmak, ele güne avuç açmak bir de hasta olmaktan tırsarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tırstıgım bir tek sey var, o da hicbir seyden tırsmadigimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Tirsi balığı var. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 nasyonel sosyalizmden korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Remus said: Hani sokağa bırakacaktın yavruları :) tırstım sokağa bırakmaktan yavruları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 cetintas pluton u kurtarmak icin gec kaldi gerci ama hayirlisi artik. pluton da geri donsun ya, surekli C# tan baska exe leri fln emule etme ile ilgili sorulari kim soracak :( programlama konusunda takilsin bari adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 surekli C# tan baska exe leri fln emule etme ile ilgili sorulari kim soracak konusunda tırsıyon yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar