Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auschwitz - 60. Yıl

tunch

Öne çıkan mesajlar

Hoca insanlık ayıbı falan diyorsunda hiçbir halttan haberiniz yok.

Eğer Hitler o yaptığı salaklıkları yapmayıp, köylü doğmasaydı.Şu anda hepiniz okula girdiğinizde "Ein volk ein reich ein führer!" diye böğürüyor olabilirdiniz."Yaşasın üstün alman ırkı." diye çılgın atıyor olabilirdiniz maçlardan sonra.

Hitler'in sevilmesini destekleyen bir insan değilim kesinlikle.
Ancak Hitler'e saygı duyulması kadar normal birşey yoktur, adam dünyanın anasını ağlatıp, kendi hayallerini, hedeflerini gerçekleştirmeyi bir nebze'de olsa becermiştir çoğu insanın aksine.

Ben nazi sempatizanı falan değilim.
Hitler çok zeki bir adam değildi, ama ellerinde imkanları kullanmayı bilirdi.En iyi şekilde değerlendirdi çoğu şeyi.Generallerinin çoğu süper'e yakındı, römmel, goering.Hatta Römmel o kadar süperdi ki, kafa tuttu Hitler'e, en azından denedi.

Bunlar nefret edilmesi gereken şeyler değil.
Insanlık ayıbı falan da değil.
Eğer Joseph Mengele çingeneleri kesip biçmeseydi, günümüz genetiği bu kadar ilerleyemezdi.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 28 Ocak 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
Alexi bu lunapark girişine benzer fotonun ne gibi bir özelliği var heh.

Arbeit Macht Frei, çalışmak özgürlük getirir demektir.
Her toplama kampının kapısında yazar.
O kapı'da Auschwitz'in kapısıdır.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 28 Ocak 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
........
Bunlar nefret edilmesi gereken şeyler değil.
Insanlık ayıbı falan da değil.
Eğer Joseph Mengele çingeneleri kesip biçmeseydi, günümüz genetiği bu kadar ilerleyemezdi.

Meraktan soruyorum;
Bu soykırım dünyanın hangi konuda ilerlemesine destek oldu ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cermy, 28 Ocak 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
Meraktan soruyorum;
Bu soykırım dünyanın hangi konuda ilerlemesine destek oldu ?

Bahsettiğin soykırım, sözde bir soykırım.
Almanya'nın o dönem ki bütün gayri safi milli hasılasının yahudilerde toplanmasını önledi, bir türk'ün yunanlıları sevmemesi gibi birşey.Ama maddiyata bakıyor bu nefret.
Genetik ilerledi.
Savaş teknolojisi ilerledi.
Rusya'yı Stalin gibi bir manyak yönetirken karşısında Hitler gibi bir başka manyağın olması çok iyi birşeydi dünya açısından.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
Sosyal ağlarda paylaş

Yani söylemek istediğin, 6 milyon aynı dinden insanın vahşice öldürülmüş olup cesetlerinden çeşitli şeyler yapılmış olması gerçek olmayan bi hikayemi ?

Ayrıca bunlar gerçekse hitler zeki ama nefret edilen biri olmamalımıdır?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca, bu insanın karakterine bağlı birşey.
Kimisi adam öldürmüş birini imkanı yok sevemez.
Hitlerin doğru düzgün bir adam olduğu bilinen bir gerçek mesela.
Testleri vardır hatta onun hangi adam lölö tarzı, arat bulursun açılmıştır mutlaka.
Adamın 6 milyon kişiyi öldürmesi açıkçası beni üzmez.
Dünya'da 6 milyon masum insanın ölmesi de beni üzmez.
Dünya nufusunun yarısının elektrikli testereli bir manyak tarafından 50 metre2 karelik bir alana sıkıştırılıp reçel kıvamına getirilmesi de üzmez beni.

Bir de şu var, Dünya savaşları kaçınılmazdır.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 28 Ocak 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer 2. Dünya Savaşının galibi Almanlar olsaydı bu olaya hiç de bu gözden bakmayacaktınız. Kazanan taraf daima haklıdır bunu unutmayın.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

Hitler Yahudileri sabun yapmıştır diyip duruyor kimi arkadaşlar. Peki bununla ilgili ellerinde kahvehane muhabbetleri veya filmler haricinde herhangi bir delil var mı acaba?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ehu nolmuş burda. böyle. filistin muhabbetinin ne ilgisi var şimdi. israilli = yahudi değildir. (İsrail'in çoğunluğu yahudi olabilir ama her yahudi İsrailli değildir) Israil'in şu anda Filistin'e yaptığı ayrı hitlerin yahudilere yaptığı ayri şeyler. Birbiriyle alaka kurmayın.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere daha önce bahsettiğim gibi, Zylon B meselesi.
Zylon B katı halde bir madde, havayla teması sonucu zehirli bir gaz ortaya çıkartıyor.Gaz odalarında kullanıldığı idda edilen madde bu.Bu madde ceset yakılsa bile çıkmıyor vucüttan.Gömsende yine zehirli.

1-) Birincisi, bu gaz kullanılsa bile bu şekilde insan yağından sabun yapmak imkansız.Yapsan bile sabun zehirli olacak.
2-) Ikincisi ve en önemlisi Auschwitz'de Zylon B'ye rastlanmamıştır.Bulunamamıştır.

Üçüncüsü ve ve yukarıdakilerle alakasız olan kendi fikrim, zaten ölü bir insandan sabun yapma fikrinin nesi sadistçe ?
Sen ineğin jelatininden jelibon yapıp yemeyi, yada saçına jöle yapıp sürmeyi biliyorsun.
Elinide insanla yıka, n'olcak heh.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar iğrenç birşey değil ki ?
Steril koşullarda yapsalar, ne olacak yani ?
Verdiğim inek örneğine bak.
Sen ineğin kemiklerini ve beynini çevreleyen zarı kafana sürüyosun.Daha kötüsü YİYOSUN.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 28 Ocak 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
...Eger Israil sucsuz kendi halinde, savasa katilmayan insanlari toplayip boyle birseye girisirse o zaman soyledigin dogru olur

bi git allah aşkına.

onlarca evin tepesine füze sallayıp küçücük çocukları öldürmeyi, insanların yüzyıllardır oturdukları yerlere sonradan gelip "aha bura bizim kutsal kitapta yazıyor, bura bizim siktirin gidin yoksa ölün" demeyi nasıl aklarsın ya? suçsuzmuş. külahıma anlat. bi taraf yapınca soykırım, diğeri yapınca suçsuz. yok öyle yağma. israil'in yıllardır filistin halkına çektirdikleri almanyanın 2. dünya savaşında yahudilere yaptıklarıyla boy ölçüşür duruma gelmiştir.

filistinliler kendilerini savunmaya çalışıyorlarsa bu suç mu? 2. dünya savaşında yahudiler kendilerini savunma şansını yakalayamadılar diye bugünün filistinlilieri kendilerini savunmayacaklar mı?

israil devleti bundan sonra soykırım moykırım diye ağzını açamaz. kendilerinin çektirdikleri eziyetlere baksınlar önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Sucsuz degil. O da bir suctur ama Hitler'in yaptigiyla kiyaslanmaz dedim ben orda, nasil oyle bir anlam cikardin anlamiyorum. Aklamiyorum da kimseyi oyle bir cabam yok. Dogru bulmadigimi da soyledim.

Kaldi ki, yuzlerce Israilli cocuk da intihar saldirilarinda olmedi mi wanderer?

TEROR KENDINI SAVUNMA DEGILDIR! EN GUZEL ORNEGI DE BIZIZ BUNUN! ALLASKINA ARTIK KICINA BOMBA SOKUP SIVILLERIN UZERINDE PATLATAN BIR ADAMA ULKESINI SAVUNUYOR DEMEYIN YA.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Ocak 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar tartışıcağınıza açın T.v yada Hitler'in biografisini anlatan bir belgeseli kimin ne kadar deli olduğunu görürsünüz.
Ben izlediklerimden yorumlarımı ekliyim bu tartışmalara;
Hitler ailesi tarafından terkedilmiş ve amcası tarafından şiddete maruz kalmış boyleliklede evden kaçmış bir çocuktur yani normal bir çocukluk geçirememiştir.İlerliyen senelerdede kendisinin fakir olmasını yahudilere baglayarak yahudilerden nefret etmeye başlamış daha savaşın s i yokken kendi açtığı cemiyetlerde yahudilere karşı nefret dolu konuşmalar yapmıştır.
İlerliyen zamandada savaş sırasında da yahudilere yapılan katliamı görmüşüzdür ve bütün dünya olarak bu nefrete karşı durmuşuzdur.
Hitler öyle bir delidirki kendi kuzenine bile askıntı olmuştur.Hitler öyle bir delidir ki savaşın ortasında kendı genarellerini görev yetkisini alıp tamamen butun yetkileri kendıne devretmiş ve karar mekanizmasının başına geçmiştir ama buna ragmen üstün ikna kabiliyeti ,toplumu yönlendirebilmesi ve zekası ilede bir çok liderin yapğamıyacağı işleri başarmıştır...
Ayrıca bu katliamı onaylamak kesinlikle normal bir insan için uygun değildir.
Bilim gelişmiştir savaş taktikleri gelişmiştir gibi bahanelerle 7m insanın olmesinin normal bir şey gibi karşılanması ayıp ve caniliktir.
Unutmayın ki o yahudiler sizlerde olabılırdınız.[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....

[Bu mesaj Xanthe tarafından 28 Ocak 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...