Dharma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 arkadaşlar bu oyun da bir mmorpg oyunu, fakat buna ait bir forum alanı yok. çok merak ediyorum, aranızda hiç mi oynayan yok? geçen gün bu oyunun player's guide'ı elime geçti, okuyorum, hoşuma gitti açıkçası. sayfasını netin el verdiği kadar açıp baktım. çok detaylı ve güzel bir oyuna benziyor. o yüzden acaba aramızda oynayan var mı diye merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sanirim yok cunku serverlari turkiyeden baglanilamayacak kadar lagli :)[hline]To Moon I give For Moon I live The Moon I pray The Moon I love... -Khajiit Mooners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ılk defa duydum bu oyunu acık bılgı ıcın sıte fılan varmı verırmısın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 oyun oldukça detaylı, FRP tarzı bir oyun. 15 tane race ve 15 tane class seçeneği var. ve düzinelerce skill var. birçok büyü var, oldukça detaylı... güzel olabilir diye acaba oynayan biri var mı diye merak etmiştim. umarım oynayan birini buluruz da, bizi bilgilendirir. :) hemen link veriyorum, gerçi yurtdışı portları sebebiyle çok zor açılıyor site... http://everquest.station.sony.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 upppppppp p.s. kurallara aykırı mı bilmiyorum ama, sırada çok aşağılara düşmüş, ve ben cidden oynayan var mı diye merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Dharma, 08 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki: FRP tarzı bir oyun. mmorpg oyunları zaten frp'dir. ... Güzel oyundur fakar çok eski ve laglı[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 www.avaturk.com da everquest bölümü var. oynayanlar da forumunda takılıyorlar. çok tecrübeli oyuncular tutarlar elinden.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Everquest oynamadım şu ana kadar ama bildiğim EQ2 nin yolda olduğu gözünüz aydın =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 June 2003 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 StRencher, mmporg oyunlarının FRP tarzı olduğunu biliyorum, adı üstünde zaten... sanırım yanlış aktarmışım, "diğerlerine oranla" FRP'ye daha yakın görünüyor demek istemiştim. malsahibi, avaturk'te EverQuest bölümü olduğunu biliyorum, orada uo avatarıyım :) ben burada var mı acaba diye merak etmiştim açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 1-2 oynayan vardı ben dahil. ben bıraktım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Aslında MMORPG illede FRP olmak zorunda değil.Çünkü açılımı onu kastetmiyor sadece RolePlaying illede Fantasy olacak diye bir kaide yok =) (Bknz W.W II Onl)[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 EverQuest Shadowbane den sora cıkmadı mı ya ben mi yannıs biliom?[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eq, uo ile yaşıt nerdeyse :)[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sony-eq, ea-uo ve codemasters-realm, hepsi aynı dönemin oyunları. bu üçü arasında uo çok tutuldu ve ciddi hamleler yaptı. diğer ikisi ise sınırlı bir oyuncu kitlesini aşamadılar ama hala hayattalar.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bravecik senin dediğin EVE Online The Second Genesis dir[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 09 June 2003 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: bravecik, 09 June 2003 13:47 tarihinde demiş ki: EverQuest Shadowbane den sora cıkmadı mı ya ben mi yannıs biliom?[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm yuh[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 evet, oldukça eski bir oyun. zaten bisürü expansion pack'i var. ama oyunun karakteri hoşuma gitti, gerçi biraz geç farkettim oyunu, kabul ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 oke baırmaın :)[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bu arada oyun ps2 de de var.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar