Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EverQuest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu oyun da bir mmorpg oyunu, fakat buna ait bir forum alanı yok. çok merak ediyorum, aranızda hiç mi oynayan yok?
geçen gün bu oyunun player's guide'ı elime geçti, okuyorum, hoşuma gitti açıkçası. sayfasını netin el verdiği kadar açıp baktım. çok detaylı ve güzel bir oyuna benziyor.
o yüzden acaba aramızda oynayan var mı diye merak ettim...
Mesaj tarihi:
ılk defa duydum bu oyunu acık bılgı ıcın sıte fılan varmı verırmısın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
oyun oldukça detaylı, FRP tarzı bir oyun. 15 tane race ve 15 tane class seçeneği var. ve düzinelerce skill var. birçok büyü var, oldukça detaylı...
güzel olabilir diye acaba oynayan biri var mı diye merak etmiştim. umarım oynayan birini buluruz da, bizi bilgilendirir. :)
hemen link veriyorum, gerçi yurtdışı portları sebebiyle çok zor açılıyor site...

http://everquest.station.sony.com/
Mesaj tarihi:
said:
Dharma, 08 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
FRP tarzı bir oyun.

mmorpg oyunları zaten frp'dir.

...

Güzel oyundur fakar çok eski ve laglı[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
StRencher, mmporg oyunlarının FRP tarzı olduğunu biliyorum, adı üstünde zaten...
sanırım yanlış aktarmışım, "diğerlerine oranla" FRP'ye daha yakın görünüyor demek istemiştim.
malsahibi, avaturk'te EverQuest bölümü olduğunu biliyorum, orada uo avatarıyım :)
ben burada var mı acaba diye merak etmiştim açıkçası...
Mesaj tarihi:
sony-eq, ea-uo ve codemasters-realm, hepsi aynı dönemin oyunları. bu üçü arasında uo çok tutuldu ve ciddi hamleler yaptı. diğer ikisi ise sınırlı bir oyuncu kitlesini aşamadılar ama hala hayattalar.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
bravecik senin dediğin EVE Online The Second Genesis dir[hline]Hit the battle now we high speed
With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 09 June 2003 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 09 June 2003 13:47 tarihinde demiş ki:
EverQuest Shadowbane den sora cıkmadı mı ya ben mi yannıs biliom?[hline] Don't play tennis , With My Penis
Ne faşizm , ne komunizm
Önemli olan Erotizm

yuh[hline]:utaniem: Simofle :utaniem:
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
evet, oldukça eski bir oyun. zaten bisürü expansion pack'i var. ama oyunun karakteri hoşuma gitti, gerçi biraz geç farkettim oyunu, kabul ediyorum :)
  • Yeni Oluştur...