Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EverQuest

Dharma

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu oyun da bir mmorpg oyunu, fakat buna ait bir forum alanı yok. çok merak ediyorum, aranızda hiç mi oynayan yok?
geçen gün bu oyunun player's guide'ı elime geçti, okuyorum, hoşuma gitti açıkçası. sayfasını netin el verdiği kadar açıp baktım. çok detaylı ve güzel bir oyuna benziyor.
o yüzden acaba aramızda oynayan var mı diye merak ettim...
Sosyal ağlarda paylaş

oyun oldukça detaylı, FRP tarzı bir oyun. 15 tane race ve 15 tane class seçeneği var. ve düzinelerce skill var. birçok büyü var, oldukça detaylı...
güzel olabilir diye acaba oynayan biri var mı diye merak etmiştim. umarım oynayan birini buluruz da, bizi bilgilendirir. :)
hemen link veriyorum, gerçi yurtdışı portları sebebiyle çok zor açılıyor site...

http://everquest.station.sony.com/
Sosyal ağlarda paylaş

StRencher, mmporg oyunlarının FRP tarzı olduğunu biliyorum, adı üstünde zaten...
sanırım yanlış aktarmışım, "diğerlerine oranla" FRP'ye daha yakın görünüyor demek istemiştim.
malsahibi, avaturk'te EverQuest bölümü olduğunu biliyorum, orada uo avatarıyım :)
ben burada var mı acaba diye merak etmiştim açıkçası...
Sosyal ağlarda paylaş

sony-eq, ea-uo ve codemasters-realm, hepsi aynı dönemin oyunları. bu üçü arasında uo çok tutuldu ve ciddi hamleler yaptı. diğer ikisi ise sınırlı bir oyuncu kitlesini aşamadılar ama hala hayattalar.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...