Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Yaptim mailler gelio ama bisi gonderemiorm. Exchange servera baglanamiorsun diyor. nabmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 türkiyede misin? çünkü bazı ortadoğu ülkeleri ve çinde yasaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 irandayim ama normal maile giriyorum yani. gmail uzerinden yapiyorumda gmail adami katil eder. outlooka download ediyor ama gonderemiorm baglanamadin exchange e dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 aynen exchange de sapıtıyor bazı ülkelerde. onun yerine outlooktaki maillerini gmaile bağla bence birde eklentisini kurarsan offline kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 yaptim galiba ya offline oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar