cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşlar merhaba herkeze bir uo shardinda benimle beraber çalışacak bir kaç arkadaş ariyorum scriptingde vs... diyeceksinizki hosting vs.. arkadaşlar gerçekten herşey hazir hosting alanadi makinalar türkiye sinirlari içerisinde kendileride sıcak bakıyor bu işe beraber çalışcağımız scriptler ariyorum arkadaşlar eyer hep beraber yapabilirsek gerçekten bir deneyimli server daha uo cemiyetine katılmışolur... ps: arkadaşlar lütfen kötü eleştiri yapmayin yok yalandir , inanmayin 2 günlüktür gibi lütfen eyer gerçekten çalışmak isteyen varsa bana pm mesajdan veya [email protected] a mesaj atarlarsa çok sevinirim hepinize iyi çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Tabi hemen, el ele tutup zıp zıp gelioruz..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 gerçekten diyecek birşey bulamiyorum yazik... rica ediyorusunuz dalga geçme vs.. diye ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 zaten scripting açısından kastettiğim şuanda bütün bonuslar işte yenilikler horselar vs.. tamam yani merak etmeyin copy/paste durumunda değil server benim söylemek istedim şey ilerde bir sroun çıkarsa tek başıma olmak istememem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 OKUYUN ŞURAYI...(okubeni.txt)[signature][hline]"Cücelerin dağları çekiç sesleriyle yankılanıyor, büyük savaş öncesi..." "Binlercesi hala savunuyor kutsal toprakları; kardeşlerinin cesetleri üstünde." Efsaneler & Diyarlar || Khazab || West Bridge /::/ Kayıt /::/ Forum [Bu mesaj Ardhath tarafından 29 Ocak 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Ardhath, 29 Ocak 2005 18:20 tarihinde demiş ki: OKUYUN ŞURAYI...(okubeni.txt) görmemiştim bunu prdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar