freesoul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 forumda arama yaptık ama istediğimiz cevaba ulaşamadımız için bu topic i acıyoruz sorunumuz /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// General Information //////// /////////////////////////////////////////////////////////////// [SPHERE] agree=1 ServName=Extacy ServIP=127.0.0.1 ServPort=2593 // Admin's contact email [email protected] // Web page for this server URL=www.extacy.gen.tr // GMT, from -12 to +12 (EST is 5, CST is 6, etc) TimeZone=5 // Official staff language Lang=English // Start this as a system service on Win2000, XP, NT NTService=0 -------------------------------------------------------- /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Connection Information /////////////////////////////////////////////////////////////// [SERVERS] //First line should be the name of your shard (this is what people see when they connect) //Second line should be the IP of your shard (this is almost always 127.0.0.1) //Third line should be the port of your shard (this should be whatever ServPort is set to) Extacy 81.215.x.xx 2593 [eof] bu sekılde oldugu zaman terminaded -9 verıyor ama --------------/////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Connection Information /////////////////////////////////////////////////////////////// [SERVERS] //First line should be the name of your shard (this is what people see when they connect) //Second line should be the IP of your shard (this is almost always 127.0.0.1) //Third line should be the port of your shard (this should be whatever ServPort is set to) Extacy Shard <== 'shard' kelımısnı koydugumuzda 81.215.x.xx 2593 [eof] shardı kelımısını koydugumuzda ıkı tane shard gozukuyor ve extacy shard ısmıne tıklanıp girilebiliyor dışarıdan ama extacy shard extacy şeklinde ıkı server gozukluyor extacyden sadece cafedekıler gırebılıyor extacy Shard olandan da dışarıdan olanlar giriyor ama server bir türlü tek gösteremiyoruz firewall yada pachle ilgili bir problememızı yok tek gosterınce connecting diye kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yazdigin server name lerinin ip leri farkliysa iki tane server adi cikabilir ip lerin ayni oldugunu kontrol et istersen.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freesoul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 iki tane cıkıyor fakat giriliyor bizim istedigimizde bu zaten ıkı tane shard cıkmaması ve girilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freesoul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yardımcı olacak aradaşlar varmı plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 shard ismini aynı yap 81.215.x.xx olan satırı yukardaki ipi ile değiştir düzelir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ServName=Extacy Shard yaparsan iki adet çıkmayacaktır bildiğim akdarı fakat oraya yukarıdaki tanımlamaya farklı bir şey yazıp aşağıdaki link tanımlarına farklı bir shard ismi yazarsan 2 adet gözüküyordur büyük ihtimal. Deneme şansım olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sphere.ini içerisine ip yazma , 127.0.0.1 olarak bırak hepsini.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freesoul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Xcrack 127.0.0.1 yazınca serverı goruyor dısarıdan ama serverı sectıgımızde connection yazıyor kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Client 2,0,3 mü kullanıyosun yoksa normal clienttan mı baglanmaya calısıyosun?[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yukarıda yazdığın Servname ve aşşagıda yazdığın aynı olmalı yani Servname= extasy shard Server ip adres : 127.0.0.1 server port : 2593 ise [Servers] extasy shard 127.0.0.1 2593 Şeklinde olması lazım. [Bu mesaj Manloth tarafından 29 Ocak 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freesoul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Manloth senın degıdın gıbı yaptıgımızda server extacy shard olarak goruyor ve tıklayınca connectıng deyıp kalıyor bu sorunu bir turlu cozmedık fırewall falan yok modem ayarları tamam cunkı ıkı tane gordugudmde bağlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ha siz modem arkasındasınız. Sanırım bunun çözümüde External server adresi gibi bir şey olması lazım router ve modem arkasındaki baglantılar için bunu yapmıştı sphereserver yöneticileri. Yanlış hatırlamıyorsam [Servers] sunucu adı : ( extasy ) sunucu yerel ip si ( 127.0.0.1 ) sunucu portu Sunucu adı ( extasy ) Sunucu Dış ip adresi : 81.xxx.xxx.xxx Sunucu Portu : 259x vs vs Şeklinde olması lazım.. Bunu çok kişi yaşamıştır bilen birisi cevap verir sanırım...[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sanirim ben yaptim arkadasin dedigni //sphere.ini bu xxx 127.0.0.1 4433 xx 127.0.0.1 2593 //yapip iki ayri sphere.ini yaptim teki sphere.ini teki sphere.cfg //ve 2 tane sphereserv.exe hazirladim. //sphere.cfg bu xxx 127.0.0.1 4433 xx 127.0.0.1 2593 Bu Sekilde Yapip Server'i 2 tane acabiliyorsun dikkat et // Istersen msn ver ozel mesajdan yolliyim dosyalari.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freesoul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Manloth evt adsl arkasından bağlanmaya çalışıyorum ve senın son yaptıgım gıbı denedğimde server terminaded 9! veriyor abi her türlü yöntememi denemize rağman hiç bir çözüm bulamadım ilk başta yazdığım gibi iki server varmış gibi olunca giriyor. ama tek gostermeye çalıştığımda ya terminaded 9! yiyorum yada server görmesine rağmen tıkladıktan sonra connecting deyip kalıverıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freesoul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 saksuka abi benim istediğim bir tane server acmak ama buda mumkun olmuyor çok kişi ile konuştum bu işi yapanlarla irtibata geçtim ama bendeki sorun sanki yaşanmamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar