micha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Merhaba, ToT zamanından bu yana aktif olan guildimize HFC Myhtic kapasitesinde gearı olan arkadaşlar arıyoruz. 715 ve üzeri ilevel'a sahip arkadaşlar başvurabilirler. ( valor up dahil değil) 16 kişiden oluşan stabil bir kadromuz var. Son 3 senedir bu kadronun 12 kişisi beraber oynadı. Geçmişten edindiğimiz tecrübelerden bu yana content sonu aktif olabildik. Son 2 ay içerisinde valor nerf gelmeden kadroyu bu seviyede gear'a ve progress'e ulaştırabildik. İhtiyaç durumu tablomuza ; http://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/Mekanik Ulaşabilirsiniz. Haftanın 3 günü ve 4 saat katılım beklentimiz var. ( Myhtic Run) Bunun dışında Legion için alımlarımız devam ediyor. Her class'dan alımlar açık. Detaylı bilgi için; eniac#2344 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Merge tekliflerine kapalıyız. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 banwave mi geldi size de? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 1 kişi şuanda. Gerisi sağlam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 iyi bari, ucuz kurtarmissiniz :) bu hafta 2, gecen hafta 2 sefil kaybettik oyle fjdlkjfsd. gecen hafta ban'lananlari gear'ladik tekrar da, 2 hunter'imiz beraber paket oldu bu hafta. bu vesileyle bump'lamis oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Myhtic pug yapacaksan alacağın pug'ın senin gruba geldikten sonra başka bir alternatifi olmuyor. ( Save) Belli bir süre tam kadro oturana kadar puglayarak gideceğiz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 pug gideceginize beraber girelim 10 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 merge istemiyorum geçmişte her guild gibi bizde çok sorunlar yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 merge degil ya. biz de mythic toparlaniyoruz. toparlayana kadar hafta kaybetmeyiz. 3 boss kessek 3 boss'tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Listeni ve wowprogress tablonu gönder bana bakalım bi. Pazar ve salı günüm var tablomda. eniac#2344'den ekle konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ooo public oluşumlar 2015i 2016ya baglayan şu günlerde tam da aradıgımız gelişmeler. Keep it coming please. Üstelik enyak da işin içinde. wowprogress falan inceleyecekmiş bi de, olum zaten 10 random adam çevirsem %80 progressi sizden iyi çıkar xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 FSDJKUHLFSLHJKAGSLHKSALKJFADS. content'in sonu gelmis, bi zahmet olsun herkesin progress'i fdsjkfsjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yok hacım sana sıkmıyorum sprayde kalma, ama enyakla raide girersen kafana sıkacaksın nasıl olsa o yüzden çok farketmez :) mekanik heroic archimonde kesebildi mi? Ya eniac imza hareketi ile raidden birini çıkartıp yerine girip ss aldı mı peki ? Ha yok enyak ile kesmeyi başardılarsa tek tek tebrik ederim kalan arkadaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yok guldum yazdigina guzeldi bayagi :D kendim icin de gecerli. su oyunu oynadigim zamanlar millete inspect atip 'vay anasini' diyecegim gun gelecek deseler gulerdim. yapacak bi' sey yok, ucundan tuttuk adsjlkdjas. kafaya sikma konusunda yeterince tecrubem var bizim raid'den. dun aglayacaktim sinirden DJLAKSDLKJASJLKDAS. antrenmanliyim kim olursa olsun. hata basina 5k kuralini getirdim 2 boss'ta 4 hata, 50% fire ile 10k topladik. kafam rahat artik. barbut atariz o parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Darklight1903 said: FSDJKUHLFSLHJKAGSLHKSALKJFADS. content'in sonu gelmis, bi zahmet olsun herkesin progress'i fdsjkfsjd. Her yer yeşil başım döndü artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ssakt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Mythic Progress için oyuncu alımı devam etmektedir.En önemli şartımız 3 gün 4 saat raidlere devamlılık oyunda genelde online'ım ayrıtıntılı bilgi için SsAkT#2681 battle yada oyundan (Ssakt) ulaşabilirsiniz herkese iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Merhaba tekrardan Myhtic veya HC gear kapasitesinde Range DPS ağırlı ve Resto Druid arayışımız vardır. eniac#2344 üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Guild'e DK veya Paladin tank - Healer Paladin arayışımız var. 3 gün 3 er saat zaman ayırabilecek arkadaşlar eniac#2344 eklesinler. Gear seviyesinin önemi yok, balefull'u çak gel . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Sub Rogue - Balance Dudu- MM Hunter ve ww Monk işin spotlar açık. İlgilenen arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=LDVj_stTLMs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 9/13 M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 var mı dostum alım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 hailandkill said: var mı dostum alım battletag'den ekle istersen eniac#2344 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 10/13 M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Yaz sezonu yaklaşırken populasyonun azaldığı şu günlerde, content bitirme ve farm hedefi arzusu içerisinde olan guildimiza Main tank arayışımız var. Class Paladin harici her class olabilir. Mythic deneyimi olması veya Mythic kapasitesinde bir takım arkadaşımız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar