pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 76ers[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 toronto rapster Vince Carter....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
uncla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Vince Carter Nets'e gitti,sen artık New Jersey'i tut[signature][hline]R+
Patos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Los Angeles Lakers . renklerinden, kobe, shaq...[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 76ers allen iversonla alakası yok allen iversonun çaylaklığından beri bu takımı desteklerim[signature][hline]
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Patos, 20 Ocak 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Los Angeles Lakers . renklerinden, kobe, shaq... shaq mı?geçen seneydi o ya sen biraz eskide kalmışsın artık mayami de oynuyor şak. ben houston rocket because T-Mac[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hhehe millet geri kalmış .. Clevand-Lebron James Lakers-Kobe Bryant Seattle-Ray Allen Spurs-Tim Duncan Tony Parker..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !!
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya ama sacramento doug christie'yi trade etti sinir oldum o yüzden artık favri takımları mdaha çok minnesota ve cleveland =)
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 nets[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Patos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Liebe, 20 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: shaq mı?geçen seneydi o ya sen biraz eskide kalmışsın artık mayami de oynuyor şak. cok zeki ve dikkatli oldugunu soleyen oldu mu ? olduysa yanilmislar. sevme sebebiniz ne die yazmislar. maalesef ki bende en az senin kadar biliyorum su an shaqin miami heatte oldugunu. ukalalik yapcam die paralamayin kendinizi.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Carter nets te olduguna gore nets :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Los Angeles Lakers tutuyorum da fenerbahçeye benzettiler ya lakers ide yuh abi bişi demiyorum ya.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Patos, 20 Ocak 2005 22:56 tarihinde demiş ki: said: Liebe, 20 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: shaq mı?geçen seneydi o ya sen biraz eskide kalmışsın artık mayami de oynuyor şak. cok zeki ve dikkatli oldugunu soleyen oldu mu ? olduysa yanilmislar. sevme sebebiniz ne die yazmislar. maalesef ki bende en az senin kadar biliyorum su an shaqin miami heatte oldugunu. ukalalik yapcam die paralamayin kendinizi. ukalalıkla alakası yok sen doğru düzgün başlık okumayı bilmiyorsan yapabilcegim birşey yok.yazdıgın mesajın ne kadar saçma oldugunuda 1 kere okursan anlarsın.insan oraya shaq oynadı falan yazar millet nerden anlasın sen neyi kastettigini adama bak ya...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
Patos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ukalalik ile alakasi; anlamadigin konularda bile msg atip "aha acik yakaladim, bisiler ogretiim" demen. madem anlamiyorsun ne kastettigimi susucan. basliktan felan bahsetmissin, hala kendini hakli gorme cabalarindasin. ne yazmis, hangi takimi tutuorsunuz ve neden die. bir takimi herhangi bi sebepten oturu desteklemeye baslarsin ondan sonra o takim degismez. bende shaq, kobe ve renklerinden oturu sevdim ve destekliyorum. bu ben olene kadar devam edicek. 40 yil sonra ayni soruyu sorana da cevabim ayni olacak, 40 yil sonra gelirsin yine shaq oldu lan ne alaka dersin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. [Bu mesaj Patos tarafından 21 Ocak 2005 11:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 böyle yazarsan olur ama az evvelki gibi gelip ben toronto yu çok seviyorum vince carter falan dersen saçma oluyor işte.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 nets..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Patos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hayir sacma olmuyor hem ustteki yazimi onayliosun hem onaylamiorsun bu sacma oluor. torontoyu vince carter sayesinde sevmissindir, ama oyuncular gecicidir takim kalicidir. torontoyu sevmenin nedeni vince carter ise o sebep degismez. kucukken fb yi bi sebepten dolayi sevmisim, o sebep su an olmayabilir ama kalkip degistiremiorum takimi. senin dedigin lucescu sayesinde gs i tuttum sonra bjk e gecti bjk i tutmak zorundayim gibi bisi, sacma olan bu ve hala anlamak istemiyorsun.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 anlamamak degil konu belki anlarım ama saçma oluyor.sadece lucescu icin sen gs yi sevip sonra lucescu gitti halde gs yi tutuyorsan bu işte bir gariplik vardır.neyse boş bişeyle ugrasıyoruz..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oha burda bile tartısma cıktıya...[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tartışsınlar abi boşver;) ben 3 kere şampiyon olmadan önce de lakers'ı tutuyordum hala da lakers'lıyım yane:)
MoDoFoCo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 L.A.Lakers since I was born. Because_of_my_feelings.
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 DALLAS MAVERICKS Diiirk Nowitzkiiii Jerryyyy Stackhousee Micheall Finnnnlleeeeyyy[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Öne çıkan mesajlar