orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 arkadas bu nasil bir sistemdir yahu. download bitsin diye bekliyoruz yuzde 99'a geliyor sen zaten indirdin biraz da indiremeyenler indirsin diye butun hizi cekiyor. 99'dan 100'e 1 saate indiriyorum. ne anladim ben bu isten? ulan su yuzde 99, 100 olacak diye bekledigim sure resmen 0dan 99a gelen sure ile ayni. bu isin mantikli bir aciklamasi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Fistan said: olabilir bravo yasa hoca efendi! ne olur! ne demekmis bu! aciklayiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 birde mantıklı acıklama bekliyo haspam upload etmezse kimse nasıl download edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 spompas said: birde mantıklı acıklama bekliyo haspam upload etmezse kimse nasıl download edeceksin swtor downloader'ini nasil biri upload edebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 beele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Dediğin hadise iOS uygulama güncellemelerinde mi oluyor? iPad'de geçen Microsoft Excel güncellenirken öyle takıldı bildiğin 1 hafta boyunca tamamlanamadı. En son silip tekrar yükleyerek düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 legal bir yazılımsa bug olabilir torrent falansa fake torrenttir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 https://eksisozluk.com/14-aralik-2015-nic-tr-rezaleti--4989749?p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar