horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Evet o yüzden söylemiyorum size çalmayın diye. O derece garanti oskar. Sadece benim adıma sevinin lütfen. Teşekkür de edebilirsiniz türkiyenin gururu horace falan diye şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 turkleri kotu gosterene bisey yapsan yeter abi, cok kasmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 türkleri kötü göstermek yok, holocaust yok, özürlü adam yok. öyle kısayolsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 muslumanim deme o zaman formu doldururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 (alamadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 kesin ensestli bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 staying dead? 40 dakka boyunca mezar çekiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 filmin adı da "yetmez ama evet" mi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 taharet musluğu kesinlikle olsun filmin içinde. Çünkü gururumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 aquila said: muslumanim deme o zaman formu doldururken. o daha da iyi bişey işte. sektör demokratların elinde anasını satim. tam bir PC SJW işi olur müslüman adayı desteklemek. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 o zaman musluman zenci bir lezbiyenin cocugunu toplum icinde emzirirken aldigi tepkileri cek filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 olm senaryo hazır akıl verme. yaz bi oskar da sen al, gözüm yok bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 anlat işte biz oscara aday göstermezsek alamazsın zaten. what happens in paticik stays in paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bi kaç önemli ve güvendiğim kişiye söyleyip onay aldım. o kadar iyi ki mutlaka bir çalan çıkar, yani. sadece haber veriyorum. üç yıl sonra uplarım bu başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 alamazsan ben sana yaparim oscar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 peki sinema ile halihazırda uğraşıyor musun yoksa random aklına senaryo geldi de bu sektöre mi gireceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bi adam var , bi tane aile geliyo, diyo kızımızı kurtar kız şizo adam olayları çözmeye calışırken megersem adam kızmış, kız kafasında adamı yaratıp kendini tedavi etmeye calısıyomuş bu tadlarda bişeymi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 horacegoesskiing said: bi kaç önemli ve güvendiğim kişiye söyleyip onay aldım. o kadar iyi ki mutlaka bir çalan çıkar, yani. sadece haber veriyorum. üç yıl sonra uplarım bu başlığı. Oscar alırsan RTE ile sarayda yemek yemen gerekecek... 2020'yi bekle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Daesu said: bi adam var , bi tane aile geliyo, diyo kızımızı kurtar kız şizo adam olayları çözmeye calışırken megersem adam kızmış, kız kafasında adamı yaratıp kendini tedavi etmeye calısıyomuş bu tadlarda bişeymi yok shamalamıycam da. ahah. senarist değilim, sektörle bir alakam yok da geçen sene bi karar verdim dur ben oskarlık film yazayım diye şimdi de aklıma geldi. olacağı var demek ki :v yazar arkadaşlarım var ama. birine anlattım işte beraber yazarız. sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bana da guvenip anlatsan mesela? tanisalim mi once ama? ben guvenebilecegin birisiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 dasaa ya anlatırsan hemen paintte çizer bütün filmi kendi alır oskarı uyarmadı deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 olm adamin yazar cevresi falan varmis bana gelecekten gelip oskarlik senaryolari versen. gene bisi yapamam bence ne tanidigim var, ne cevrem.. evde okur "oha iyiymis!! konuya bak sen! bunun filmi cekilirse guzel olur ha!" derim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ahmet kaya ile turk asilli adele bacj tanisir veee olaylar gelisirmi? :P Bendede sahane roman materyali var, 10 senedir refineliyorum, erken yasta gebermessem en azindan bi kismini birakicam yazip, oldukten sonra hit olur zaten Grrm siskosu gibi yapicam, yazdigim halde surundurucem heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 benim de sirtimda kocaman bi ben var, aldirsam mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar