cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Şimdi sorun şöyle. Bizim üniversitenin wirelessına bağlanabilmek için öğrenci numarası ve şifre gerekiyor. Arkadaş burada bağlanmak istediğinde şöyle birşey çıktı (Hem kullanıcı adı hem şifre istemesinden tahminen ama bilemedim).: "Ağ güvenlik anahtarını yazın" tarzı birşeyler çıkıyordu başka yerlerde. Kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimizde de şöyle bir uyarı: Buna tamam bağlan desek de bağlanmıyor. İnternette biraz araştırdım ama bulamadım sorunun nedenini. Ben bağlanıyorum hiçbir sıkıntı olmaksızın. Yardımcı olabilecek biri var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bu durumda senin bağlanıyor arkadaşının ki bağlanmıyorsa ve farklı pc'ler ise arkadaşsının pc'sinde ki wireless bağdaştırıcısında sorun olabilir.Aynı pc'den girdiğiniz halde açılmıyorsa k. adı ve şifreyi doğru girdiğinize emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Başka bilgisayardan bağlanıyor o. Kullanıcı adı ve şifrede problem yok. Bu sorunu nasıl çözebiliriz peki? Donanımsal bir problem mi yani tükkana mı götürücez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 senin pcden bağlanıyor onin ki bağlanmıyorsa sorun zaten arkadaşının wireless'ta demektir.Driver'ı nı kaldırıp kurmayı deneyin güncellemeleri kontrol edin.Ve dns girilmişse dns silip girmeyi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bazı okullarda direkt network'ü seçince kullanıcı adı ve şifre sorması dışında önceden başka ayarlamalar yapmak gerekiyor, IT biriminin sayfasına bi göz atsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Eduroam'dan bağlanmaya çalışıyorsunuz muhtemelen. Eğer öyleyse doğrudan user + pass girmek bir işe yaramıyor. Okulun bilgi-işlem sayfasında setup dosyaları falan vardır, onları kurup bilgilerinizi gireceksiniz. Ha bu arada eduroam'ı öğrencilere vermiyor olabilirler, gerçi edu.tr uzantılı mail adresi veriyorsa eduroam da veriyordur okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar