Cafein Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Şimdi kameraları hazırlamaya gidiyorum. dün gece uyumadım. Saat 15te finalim var. bu gece uyku yok. Yarın bütün gün kurs var(sabah 10 akşam 19). Gözlerim kapanıyor gibi. zira önceki gece de uyuyamamıştım. Cumartesi akşam da bir yere davetliyim yine uyku yok. Pazar yine tüm gün kurs var. Pazartesi sabahın 10unda final var. Artık bünyeyi çökertemezsem(ki acayip grip oldum iyileşemiyorum) bir daha çökmem. Askerliği de komando olarak yaparım. Akşam görüşmek üzere. Benim için gereken, şarjlı pili olanlar, eller cebe, getirin. Makine çok pil yiyor. Gerçi fiş bulursak yine hallolur, fişe takar çekeriz resimleri. Eyvallah. 18-ler oyunlarda headshot falan koyup aghaghihihahihihohohoh efekti verirlerse, bu uykusuzlukla dalabilirim, uyarmadı demeyin. Hemen ortaya bir sandviç atıp dikkatimi dağıtın olay çıkmasın :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Abus, 28 Ocak 2005 11:59 tarihinde demiş ki: içimden 2 ses çok menyek bir gece olacak diyor içimden 3 ses bir şizofrenle karşılaşacağımı söylüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 içinizdeki sesleri akşama saklayın arkdasşlar cs de cok bagırcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Estel_Anorien, 28 Ocak 2005 03:02 tarihinde demiş ki: valla.. canim çekmedi değil.. ama yarın baya yoğun bi programım var.. + c.tesi 18.00 orphaned land konseri var :) Hmm sabah cuma sabah final akşam-gece lan parti, cumartesi akşamı orphaned land konseri yapıcak insanlar var. Veya benim gibi iki gündür 5 saat uykuyu bi araya getiremeyip gece gündüz model boyayıp bu akşam lan parti+cumartesi sabahı+öğlen turnuva sonrada akşamı orphaned land konserinden cıkanları toparlıycak insanlarda var.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Süper CS oynarım. Ona göre.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: karpuz, 28 Ocak 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Sticker'ları ben getircem. Üstüne kendimiz yazarız işte. Aslında şimdi kesin gelen herkesin ismini yazabilirim de uzun iş. Gerek yok. Orda yaparız. ha ben almiyim o zaman abi. Orada kapida yazariz beraber gelenlere.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 YAzmıyın zaten erkenden o zaman hangi sticker kimin ona kasmak gerekir boyle dağıtırsınız teker teker millet yazar kendi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bu arada, tekrar tesekkur etmek istiyorum. Ilk olarak, kendi halimde Dela ve Xaer sattigi icin Dormda yalniz yemek yerken (ki o sayede yapacak seyler dusundum, satmasalar bu lan party olmazdi ehe) aklima gelen lan party fikri icin kendime =) ; Daha teori asamasindayken gelismesinde buyuk yardimlari olan ve gecen haftaya kadar her turlu isimizi halleden, kafeyle konusan ve liste cikaran Volfied'e; Oyunlar konusunda ugrasan ve yine triple ilgilenen Arcane'e; Trip'in satmasi sonucu ileri bir tarihe alinma hatta iptal olma durumuna gelen lan party nin kolundan tutup Adeks i ayarlayan ve partiyi tekrardan yoktan var eden Karpuz'a; Son olarak da her turlu stiki isimizi yapan, bizi kirmayip 2 basligi da bi yukari bi asagi yapan BonePART ve ricami kirmayip tepeye linkimizi koyan Wastiee veya Karakedi'ye (kim yapti belirsiz hehe); tesekkur ederim =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 güzel olucak :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 programda emeği geçen tüm yapım ekibine , tokat merkez'deki halama , trt muhabirlerine buradan teşekkür ediyoruz bir programımızın daha sonuna gelirken , esenlikler diliyorzu fhdgmlö[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi eğlenceler hepinise.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: nedanko, 28 Ocak 2005 12:31 tarihinde demiş ki: said: Abus, 28 Ocak 2005 11:59 tarihinde demiş ki: içimden 2 ses çok menyek bir gece olacak diyor içimden 3 ses bir şizofrenle karşılaşacağımı söylüyor.. şizofren ne alaka?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: khala, 27 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 27 Ocak 2005 19:22 tarihinde demiş ki: 3 v 3 Age of Kings : The Conquerors oynayacak adam araniyor. 2 v 2 de olabilir... adammısın sinan ? Sizinle oynayacaksak 2 v 6 da olur. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Theternity nickli bir arkada$im gelecek. Sirf bu party icin uye yaptik adami. [Alexi Khala Spidee ve Praw'a : Mert de geliyor :)][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 abi wow cdsi gelirse iyi olur hazır bugün de almışız accları ehehe[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Abus, 28 Ocak 2005 13:02 tarihinde demiş ki: şizofren ne alaka? yaf esprinin içine ettin :) tabii ki kişilik bölünmesi yaşayan demem lazımdı, şizofrenler çift kişilik yaşamaz felan diceksin galiba, ama herkesin bildiği manada soledim o yüzden. Ha yukardaki sebep değilsede sittir et.. Boş bulundum konuştum işte..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: karpuz, 28 Ocak 2005 11:42 tarihinde demiş ki: Son Liste budur. Unutmayın, yoklama alacağım. _Tora_ Abus Aktiftablet Alexi_Septimus Ardeth Aron-Caldwell axedice Bathory berqe billy_boy Birinci_Ben Blackdagger Borbag caponcu Chimera Chiptech ChoTaa -coLdwind- Crescent Cuce Demon_of_Hell Deli_Haci Disappear Dregoth Duke_Guybrush Dynamick Eeht Eupides Head Gladmir Ishinotsuyoihito Jaan karpuz LordSidious MacbetH Magic Mantar136 Marvelle Mathias maxigenous mexinth -Mix- -MrBomb- nameless13 nedanko Nebuch othinn Penthesilea Radical_Ed Rewendor Saendul Selamon SFX Sly-One SoulCube Spidee StRencher tAKA THARKAS Theodorus Truwan uet UnderpantS -Wissy Xaer_Aloneheart Xaress Xanthe Veritas voic3 zaidral beni eklememisiniz kendim ekledim adesk teyim suan gidecek yerim yok ucaktan ıcdım geldım yakın biri varsa gelsin goruselim ufff uykusuzum aksama kesin sizacam...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 dün sabahladım bugüne antreman olsun diye akşamda 8de yatıp bugün 11.30da kalktım acaip uykum var :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: nedanko, 28 Ocak 2005 13:31 tarihinde demiş ki: said: Abus, 28 Ocak 2005 13:02 tarihinde demiş ki: şizofren ne alaka? yaf esprinin içine ettin :) tabii ki kişilik bölünmesi yaşayan demem lazımdı, şizofrenler çift kişilik yaşamaz felan diceksin galiba, ama herkesin bildiği manada soledim o yüzden. Ha yukardaki sebep değilsede sittir et.. Boş bulundum konuştum işte.. bu konuyu akşam yüzyüze tartışalım :D[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yogurtcuya gelsin bence[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 saaaat 2 olmak uzere ben adesk te yım buralarda yarı uyuya bılecegım yarı tıkınacagım cafe veya benzerı bı yer varmı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ah ulan be keşke bende gelebilsem :(:(:(:(:(:([signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: yevaud, 28 Ocak 2005 14:04 tarihinde demiş ki: ah ulan be keşke bende gelebilsem :(:(:(:(:(:( abi neden gelmiyosun ki?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben inşallah yetişirim yaf.. saat 7 gibi falan ofisten çıkıcam..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 akşam 8 de orda kaç kişi olcak beyler[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar