Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım.............

Wrapper

Öne çıkan mesajlar

meraba arkadaşlar,

gecenin bu saattinde rahatsız ediyorum ama artık düşünmekten kafayı yicem.Şimdi olay şu..4,5 sene önce mahallemizden bir arkadaşımız taşındı bu arkadaş basketbol manyagı ve kızlara hava atmaya çalışan bir tip.Ama sonra bu arkadaş mahallemizden taşındı ve başka bi yere gitti.Şuan en yakın arkadaşımla aynı sınıftalar.Ve sınıftaki cocukları eziyormuş vs..Ben de iyi gecinemezdim bu adamla.Şimdi yeniden taşınacak mahalleye ve kardeşim vs var bunlara kötü davranması beni direk onla kötü olmamı sağlar.

Ben bu adama nasıl bir tutum sergileyim?Nasıl bir tutum içinde olmalıyım ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi ondan daha baskın olduğunu inandır ona...
Bi süre sonra o kendi bişey demeye cesaret edemez...
Laubali olursa sert fln davran...
espiri yaparsa ne saçmalıosun bakışları at...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline...
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586

[Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak dostum böle insanları yenmenin en iyi yolu onları yok muş gibi sayacan..sadece yokmuş gibi..onun varlığını tanımayacaksın..o senden sadece tip olarak üstündür..ama sende bilirsinki tip bi yere kadar..sen onu yok et..görmezden gel..ipleme herifi..unutmaki bir gün bu adam seni mutlak arkndan vurur..ben yaaşadım aynıı olayı!!!buna benzer benim topic var..arkadaş kurbanların aidye...gir bak..ahade iyi geceler[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

unutma en doğru cevap sende..zamana ve yere göre kendini ayarla ve golunu at..sakın gereksiz polimiklere girme..ne derse he de geç..hade benden bukar kanka..bay[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

Önyargılı olma bence. Onun sana ve diğerlerine sergileyeceği davranışlara göre tavır al. Nerden biliyorsun belki çocuk size kötü nüyetle yaklaşmaya çalışmayacak ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda zaten yazmışlar ilgi gösterme diye

çevrendekileri nasıl örgütlersin bilmiorum ama
bu tip insanlar gerçekten de ilgi görmedikleri zaman sapıtan tiplerden

bu sapıtma anında ne yapacağı belli olmaz bana göre
ama o gelene kadar sadece sen degil, çocukla muhattap olan bütün herkesin cocuğu iplememeleri gerekior

yok diosan bu bnm çöxzümüm degil
o zaman adresi vermen gerekior[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...