Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 maşallah bende hiçbişey yok neden yok cunki 1 Sinek kovan ilaç surdum 2 sızın gıbı yere halı kılım yayılmadım yaa bıde ben fazla baharat yemedım ondanda olabılır alkolle baharat yuzundende olabılır[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 abi gunes yuzunden yandik cogumuz o kasiniyo gunes yaniklarini da unutmusunuz bepanthene surun gecer[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 SARS belirtileri : Hastalık genellikle 38°C’ın üstünde bir ateşle başlar. Hong Kong’da, 138 olguluk ilk serinin tüm hastalarında ateş bildirilmiştir. Bazen ateşe, ürperme veya baş ağrısı, rahatsızlık hissi, vücudun çeşitli yerlerinde ağrılar ve vücudun belli bölümlerinde kızarıklıklar, kas tutulması gibi başka belirtiler de eşlik eder. Bazı insanlarda başlangıçtan itibaren öksürük gibi hafif solunum belirtileri olur.[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Demon nasil bir konu da dalga gectiginin farkindasin ve kendindesin dimi? Hadi ben taniyorum geyik yaptigini biliyorum, ama biri ciddiye alsa ve panik yapsa olusabielcek olaylari tahmin edemeyecek kadar olgunlasamamis biri degildin sen ya?[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yauu bendede var o kırmızı kırmızı şeylerden deli olcam kaşı kaşı off offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 aynen kafayı yemek uzereyım[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Benim suratım ve ensem yanmış.. Böcek mi ne bilmiyorum çok kaşınıyo!!!! birisi gitsin doktora hepimizin derdi aynıdır.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: Estel_Anorien, 08 June 2003 22:05 tarihinde demiş ki: Benim suratım ve ensem yanmış.. Böcek mi ne bilmiyorum çok kaşınıyo!!!! birisi gitsin doktora hepimizin derdi aynıdır.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] rofl[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yarın okulda revıre gıderız nıhahaha[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Güneşten filan değil kanımca. Bende uzun kollu olmasına rağmen özellikle sol kolumda 5-6 yerde, sağda da 1-2 tane sinek ısırmış gibi kızarıklık var. Karıncalardan şüpheleniyorum(Bayağı vardı dikkat ettiyseniz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 dedıgım gıbı bende bısey yok sınek kovucu surmustum gelmeden bıde hepınız alkol aldınız ben ılaç kullandıgım ıcın agzıma surmedım ondanda olabılır[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 aynısı 1 ay evel fln şileye arkadaşlarla piknie gittimizdede olmuştu kafayı yemiştik ve 1-2 hafta sürdü geçmesi baya sürüo yani :( tabi biri doktora gitse ilaç alsa bizde alırız o ilaçtan daha çabuk geçer :) çıldırıorum şuan her yerim kaşınıo, kaşıya kaşıya oram buram deli gibi kızardı ve hala kaşınıo... ya sabır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Şimdi fark ettim esnemde de aynı kızarıklıklar var. Allahtan bacaklarda bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 $ok $ok $ok... Ewet arkada$Lar açIkLIyorum... Siz adaya gitmeden önce adaya zehirLi böcek attIm bunLar son derece öLümcüLdür :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... [Bu mesaj Joe tarafından 08 June 2003 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: BonePART, 09 June 2003 00:24 tarihinde demiş ki: abi ben yere yattım hopladım zıpladım sanırım o etlerden biri(bence sucuklu olan) maaf etti sizi ben uyardım ahzır bişiler almayın diy eama aldınız yane bende tek bişi yok cunku hindi rullaz[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa Valla bendede bişey yok ben Alkol almadım Pirzola ve sucuk yemedim galıba onlardan biri dokundu cunki ikimizdede bisey yok[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ben ve babam normaliz:) babam biraz kaşınıo benden sivri sineklere bela okuyarak kaşınıom ama onlar sivri kaşıntısı kızarıklık yok of bide tırnakları kesmek zorunda kaldım(kırıldıı!) sadece 1 tırnağım kaldı:) kaşınamıom hay ben bu sivri sineğin genlerini...[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ben pirzola yemedim sadede bifteğimsi şeyden ve kendi getirdiğimden yedim:) akşam üstüne kaldık ya polenden olabilir yada *!ÇAT... Harşt Harşt harşt... "ben bu sivrinin..."* orada çok ısırgan otu vardı bi tanesi çok pis yaptı onda kızarıyor ve şişiyor fecide acıyo ama kaşındırmıo sanırım kaşındıran bitkiler vardır orada bence kıyafetlere bulaştı hepsi (o kadar yatın yerlere tabii) sonra evde teninize geldi benimde bacaklarım biraz kaşınıo özellikle bitkilerin sürtüğü yerler[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Topraktan uyuz kapmışınızdır. EEEE açık havaya alışık değil bünye tabi :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Yok walla bir dahaki sefere sanayi sitesine gidiyoruz bu ne? *!bir yandan kolunu kaşımaktadır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ben ne zaman adaya gitsem aynı şey olur çevremdekilere de olur tozdur böcektir bir hafta içinde geçer doktora felan gitmenize gerek yok bünyeye iyi gelir kanatın biraz toksinler çıksın[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ben sapasağlamım yaf hayret valla bende mi bi gariplik var bi doktora görüneyim bari yarın[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun_t Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 THARKAS dostum büyük adadam mı bahsediyorsun bende de aynı sorun var ama böcek olduğunu sanmıyorum. Bu arada bizim gibi kaşınanlara geçmiş olsun[hline](:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 evet buyuk adada kesın karıncalardan bıolojı hocasına sormus estel karıncalar once ısırır sonra ıcıne tukururlermıs tukurukte kasındırırmıs. bu arada vucudumun kıllı yerlerınde sısıklık yok hep nerde kılsız varsa orası sısmıs.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 OLm size baLgam atmI$tIr böcekLer :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 *!harş harş harş* ben de dün sabahtan beri kaşınmaktayım feci şekilde.. her tarafım kaşınıyo valla (özellikle boynum ve bacaklarım) kafam girsin böcüklere! *!harş harş harş*[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar