Demogorgon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 jackassin bi bolumundeki (migros arabalarıyla ordan oraya uçtukları) müziği arıyorum adını bilen varsa pls yazsin saolun...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 apocalyptica - carmina burana[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ha bu arada ben jackass the movie'nin başındakı hepsinin dev alışveriş arabasındayken çaldıkları müziği söyledim..sanırım istediğin o değil :)[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Head Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 jackass - beginning theme diye geçiyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Head Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya da shopping cart song olabilir evet[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
fatmike Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya şarkılın adı insane ondan eminim ama grup da bişi hill di hatırlamıorum c ile başlıo arat c... hill de grup un adı ama şarkının adı insane insane got no brain die sözleri war hatta[signature][hline]keep your friends close keep your enemies closer
Head Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cypress hill - insane in the membrane[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Core Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Head, 26 Kasım 2004 12:10 tarihinde demiş ki: jackass - beginning theme diye geçiyor. bu sarkinin soyleyeni ve sarkinin gercek adi nedir acaba? // Evet simdi buldum.. Sarkinin adi "Corona" [spo1=Corona Lyric]The people will survive In their environment The dirt, scarcity, and the emptiness Of our South The injustice of our greed The practice we inherit The dirt, scarcity and the emptiness Of our South There on the beach I could see it in her eyes I only had a Corona Five cent deposit[/spo][signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 28 Ocak 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bi bolumde sırayla tuvalete giriyorlar sonra beyaz yağ* dolduruyorlar bi kaba sonra butun jackass elemanları en çok çıkartana kupa veriyorlar.. sonra butun yağların birleştirilmiş kabı elemanın biri, birincinin uzerine döküyorr igrençç!! *beyaz yağ : anlamışsınızdır başka ne diyecegimi bulamadım döl mu deseydim:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem [Bu mesaj KillJoy tarafından 28 Ocak 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bende aynı müzik Mystera - Mystera diye winamp listemde geçiyor.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Core Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok yok Corona dogrusu.. :)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Öne çıkan mesajlar