Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP serveri ne zaman acilcak yahu?


Solar

Öne çıkan mesajlar

Su oyunuda merak ediyorum ama pvp olmamasi yuzunden elimi surmek istemiyorum. Bi acsalarda soyle herkes birbirine dalsa,roleplay ortamlari olussa. Ekipmanlarini merak ediyorum,soyle guzel cloaklardir,zirhlardir,silahlardir, ozelliklerdir,bineklerdir vardir insallah,yaza doru d&d online cikmazsa pvp serveri acilirsa eq2de sanirim oynayacagim,cunku swg yenilencegine tuketiyor kendisini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin skillerine baktim cok guzel gibi,isimler falan oldukca etkileyici. Paladini harbi paladin gibi yapmislar. Ulan bi degisiklik olsun diye baslasammi :p . Degisiklik bayaa pahali olcak ama o yuzde bi turlu karar veremiyorum. Ah ulan pvp ah ulan, insan boyle grafik kasar,oyun yaparda pvp niye koymaz ya.Pvp her oyunun tuzu biberidir, en kotu oyuna bile zevk katar, yapay bilgisayar zepasi yerine, gercekten dusunen,ve gercekten hata yapan rakiplere karsi savasirsiniz. Bilgisayar hata yapmaz,bug yapar :) . Su ultimada nebuladaki mezarliktaki,buc's dendeki pvp savaslarini baska nerde yasadiniz sorarim? Ah ulan ah neydi o zamanlar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Koskoca palandinsin ,darkelf gordun cekeceksin kilicini dalacaksin kardesim! O kadar holy smite,divine wrath,holy aura falan koymussun iyi guzel,ama neye yaradiki kullanamadiktan sonra,kotulugun guclerine karsi savasamadiktan sonra neye yaradi! PvP nin olmayisi hayal gucunuz ve yeteneklerinizi sinirlandirir baska birseye yaramaz. Newbie koruma dene sacma sapan kurallarin arkasina siginilmamali. Koy bi lvl 10a kadar pvp yapamama imkani olsun bitsin,sonra ama kan govdeyi gotursun,uzak durmak isteyenler ise evlerinde veya sehirlerde inzivaya cekilebilir. Ama kotulugu yok etmek icin yola cikan insanlarin onunu kesme!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

24 kişilik raid gurubunda bile en iyi konfigürasyonlar en düşük ayarlarda bile ağladığı sürece pvp gelmez eq2'ye

ne zaman 512 mb ekran kartları çıkar, ne zaman yaygınlaşır belki o zaman açılır pvp sunucusu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman soe grafikleri adam gibi calistiki zaten. 9600xtm var swgnin grafikleri bile kisik. 1gb ram vs vs.ama golgeler kapali,kapalida olmak zorunda,yoksa bende super cool volumetric lightningleri acip,caliyi cimeni,render rangei makslamak isterim :p su an anca 25-30fps zaten,o turlu hangi makina kaldirir bilmek isterim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

su andaki sistemler oyunu full kaldiracak kapasitede degil, hatta balanced da bile kasabiliyorlar.[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde bir forumlarında bir başlık okumuştum gelişmeler aşağı yukarı şöyleydi;

adam "bize arena gibi yer oluşturun arasıra başkasıyla çekişmek, itemlerimizi vs. karşılaştırmak isteriz isteyen girmez" dedi.

cevap(oyuncu): olmaz bu sefer pve bundan etkilenir birileri arenada çok yenilir nerf nerf diye bağırır bunla uğraşamayız.

- o zaman ayrı pvp serverı açın böylece pvp yapmak isteyenler tamamen tecrit edilmiş olur herkes istediği yerde mutlu mutlu oynar.

cevap(oyuncu): olmaz soe elemanları sizin pvp serverınızla uğraşırsa bu bizimle daha az ilgilenecekleri anlamına gelir niye ekstra hizmet çıkarıyorsunuz benim cici dev. lerime.

anlayacağınız soe firmasının ne ile uğraşıp neye zaman harcaması gerektiğine bile karar verme hakkını kendisinde görmüş bağnaz bir oyuncu grubu var.(elbette hepsi değil).

ve bu kişiler pvp lafını ağzına alanları git wow, cs oyna kendini tatmin et fanboy seni vs şeklinde alışılagelen klişe cümlelerle tersleyip olayı saptırmakta.

bu durumda pvp serverı açma işi(ki bence en mantıklısı) yakın zamanda zor gözüküyor.
ve herşeye rağmen belki pvp siz de çok eğleneceğim bir denesem mi acaba diyen benim kişiler mali sebeplerden dolayı oyunu denemeye cesaret edemiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hayden, 21 Ocak 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
...ve bu kişiler pvp lafını ağzına alanları git wow, cs oyna kendini tatmin et fanboy seni vs şeklinde alışılagelen klişe cümlelerle tersleyip olayı saptırmakta....


bu söylem "pvpsiz oyun mu olur, eq2 sux" diyenlere tepki olarak zamanla kendiliğinden gelişmiş bir tepki olabilir diye düşünüyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana gereksiz deme saygısızlığını gösterdiğine göre senin cinsin değişik olsa gerek :) yakında satacaklar senin mamalardan migrosta...

neyse eq2 de pvp yok herkez böyle mutlu...Bi oyunun nasıl olacağını kullanıcıların belirlememesi daha kötü kanımca...

[Bu mesaj cashar tarafından 24 Ocak 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cashar, 24 Ocak 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
valla aynen öyle pvp istiosan hade wow'a ...


oda ne PvP ye 2 tane rogue görünmez gelio biniyo kafana Stun yiyosn aval aval bakıosn tak tak tak... bitti sen kal sağlıcakla???[signature][hline]SWG: <> Eclipse
-------------------------------------
EQ2: <> Runnyeye

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yo grubunda bir mage oluyor "see invisible" yapabilen yada parana kiyip see invisible potion siparis ediyorsun bir alchemistten. O scout arkadaslari gelisine ters koseye gonderiyorsun.

(( Sayet bahsettigin EQ ise. WoW ise bilemiyecegim :) ))[signature][hline]

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 27 Ocak 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...