ozkulcu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 arkadaslar sphere 056a surumunu full++full bır sekılde ındırebılecegım bır sıte var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonkullanici Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kardes kımse yardımcı olmaz bende bı topıc acmıstım herkesın yuzunden dusen bın parca bızde arama yaptırıyoruz kımse umursamıyor bılene :P kusura bakma yardım edebılecegım bır sey olsa yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaalibaba Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bı yonden dogru soyluyor sonkullanici adlı sahıs bende bır topıc acmıstım yok yok yok herkesın işi basında askın her halde sımdı bu yazıyı yazdıgıma bıle kızacaklardır . dogruya dogru egrıye egrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: yardım edebılecegım bır sey olsa yardımcı olurum O zaman yardım edebileceğin birşey varsa mesaj at.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Sorunlu genç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Arkadaşım tam olarak ne istediğinizi söylerseniz belki yardımcı olabilirim siz full++full yazmışsınız ama içinde trigger'ların olduğu sphere'mi istiyorsunuz yoksa scriptlerinde içinde olduğu 56a sürümünümü istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 http://www.download.ultimaonline-freeshard.com/sphere/sphere_0.56/sphere_0.56a/[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya nedir bu full+full anlamıyorum açıkçası hiç full+full sphere download etmeyi denemedim ve genelde sphereler indirildiklerinde full olurlar (scp fln hariç tabi :P) bu +full nedir onlarda scp world falan ise hiç bu işe bulaşmayın hadi world neyse ama scplerde hazır olursa hiç birşey yapamazsınız çünkü bu kadar hazırcı olursanız scpleri de incelemezsiniz serverın full+full olması da birşeyi değiştirmez çünkü komutu bilmiyorsunuz yeni iteın idsini bilmiyorsunuz falan... böyle yani.[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar