lizardking Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 muhtemeldir çoğunuzun bu siteden haberi vardır.. yonja tarzı ama internasyonel bi site.. yonjanın konseptine yakın ama içerik berındırdığı insanlar olarak daha düzgün bi site.... gruplara katılma özelliğide var kendi grubunu açıp ordan devam edebiliyosun.. biyerde interaktif arkadaş edinme mevzuusunu aşmış arkadaşlar muhtemeldir ki tepki gösterecekler ama ben interaktifte olsa arkadaş edinmeye daha doymadım ... girip üye olun veyahut msn inizi bırakın oradan davet edeyim .. en sonunda paticik =0= adına açılmış bi grupta devam eder... www.hi5.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sakın uye olmayın uyelık sırasında size maıl'ınızı ve mail şifrenizi soruyor :lol: Çoğu kişi orayıda dolduruyor :P ve mail şifresini veriyor....[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bana paso mail gelio bilmemkim sizi hi5e davet etti diye[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 puahuha[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 mail listlerini alıo, sonra listedekilere o maildan davet yolluo sanki ark'ınızdan gelmiş gibi :lol:[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 olay öle değil ula bizide mırc lavuklarına çavireceksiniz ... msn indeki bütün adreslere invite yolluyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sen üye olmadın galba arkadaşım :lol: yada üye oldun üye forumunda ne doldurduğuna bakmadın :lol:[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 üyelik sırasında mail şifrenizi soruo doğru , ancak sayfanın sağ alt köşesin 3 punto ile yazılmış "skip this step , i will do it later" die bi yazı var ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 duyduuma göre cancel account diince bile email sifreni soruomuş :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: zgrw, 29 Ocak 2005 04:56 tarihinde demiş ki: üyelik sırasında mail şifrenizi soruo doğru , ancak sayfanın sağ alt köşesin 3 punto ile yazılmış "skip this step , i will do it later" die bi yazı var ;) Benim mail şifremi sorması bile yeter, Düşünsenize Credit Cart Güvenlik Codunuzu istemekle ne fark'ı varki? PS:O 3 punto ile yazılan yazı formalite icabı :lol:[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Gereksiz bir site gerçi bana mail şifresini sormadı henüz :-) yonja daha kullanışlı bazı yönlerde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar