Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Topu topu 7 nota var kaç farklı beste yapılabilir? SERDAR ORTAÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Seele said: ahmet kaya dinler misin kuddusi? üniversitede ülkücüleri dövmüşlüğüm var kantinin kaset çalarına koydurduğum ahmet kaya'yı çıkarttıkları için. ama "ben apo'yu özledim" den sonra kızdım ve dinlemedim o günden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Yav he çeto he ülkücü dövdün bıçkın kuddusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.izlevideo.net/video/fbookimage2/img-ziyaaaaatmaziyacakiylaaslanmioldurdun-898.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 BalisticGel said: Adele zaten Birleşik Devletlerin Kralligin Ajda Pekkan'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 İngilizdi bu değil mi. Cehalet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ahmet de baskasından calmıstır. Calıntı olmayan bisiler dinlemek istiyosanız klasik muzige yonelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Laurelin said: http://www.izlevideo.net/video/fbookimage2/img-ziyaaaaatmaziyacakiylaaslanmioldurdun-898.jpg ahahahaha. pes ettim. vaz geçtim.beceremedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ahahah temsili güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Tenekeadam said: Yav he çeto he ülkücü dövdün bıçkın kuddusi. ben bıçakladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ben neden nefret ediyorum Adele'den ? Gerçekten bi tiksinticilik oluyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar