DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 HDD'den SSD'ye gecince boot 10 snye dustu. fakat windows login ekrani gelmeden hemen once klavye/mouse isigi sonuyor (boot'ta calisiyor yani legacy vs. alakali degil), mouse sak diye geri geliyor ama keyboard'in num lock isiginin yanmasi 20 sn'yi buluyor. haliyle passwordu giremeyince hizli bootun hic bir manasi kalmadi lol. aygit yoneticisinden usb controllerin hepsini uninstall edip restart ettim resetlesin diye, logitech razer programlarini devre disi biraktim fayda etmedi. event viewer'dan system loga baktim, 2 tane error verip yuklemeyen obsolete driver vardi registry'den sildim onlari da, hata veren driver yok. keyboard hala ayni. yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Password'ü kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Yeni windovzlara yelken açma vakti gelmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 format yicen gibi aynen fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 anakartin "klavyeyi buraya takican" dedigi porttan cikarip normal usb porta taktim aleti duzeldi ahahahahahah portu degistirmeyi denememis olmam muthis, resmen modeminizin fisi takili mi diyen musteri temsilcilerini hakli cikardim su olayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 USB portlarda aptallayabiliyor USB cihazlar ya. 3.0'ten çıkarıp 2.0'ye takın vs. çalışmıyorsa adam gibi. Bu memory stick, klavye, mouse vb. herşey için geçerli aşağı yukarı. Bu arada anakart ASRock mı? Bir tane 1.1 portu koyuyor onlar eski USB mouse'ları overclock'lamak için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 asus anakart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar