Dracon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Slmlar arkadaşlar ben bu işe yeni başlıyorum vede zor olduğunu biliyorum böyle bildiğiniz herşeyile hazır bugları fixlenmiş hazır serverların bulunduğu bir adres varmı yardımcı olursanız sevinirim ...... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 komple olarak veren yok ama ordan burdan tek tek toplayarak kendin hazırklicaksın forumlarda bir ara nebulanın scriptleri dolanıyodu ordaki fix leri kullanırsan hepsini fix lersin zaten[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 madem bu işe yeni başlıyosun herşeyiyle hazır server ı naapcaksın kasda kendin yap daha başarılı olcaandan eminim çünkü herkesin zevkli ve renkleri farklıdır sen hazır map i beğenmezsin ama başkası beğenir ne biliim kafana göre yaparsan zaten daha zevkli olur başkasının yaptıı server ı yönetmek zevkli değildir..[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 dediğin nebulanın scriptlerini ve fixlerinin nerden bulabilirim peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Aha[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar