Argoel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Şimdi sorun şu ki, monitör belli bir süre açık kaldıktan sonra ekranda yatay silüet tarzı çizgilenme oluyor. Data kablosunu çıkarıp takarsam veya yerinden oynatırsam kısa süreliğine çizgilenme kayboluyor. Kablolar yan yana gittiği için elektrik kablolarından etkileniyor gibi düz bir mantık yürütüyorum kendimce. Kabloyu değiştirmek mi lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kablo hangi kablo? dvi, vga, hdmi, display port ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Vga kablolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 dijital bi input varsa ona taksana hdmi, dvi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ben de yaşamıştım aynı sorunu. vga yüzünden oluyordu benimki. hdmi a geçince düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Teşekkürler monitörde giriş varsa hdmi yada dvi kablo alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar