Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 1. cd yi internetten download ettim iso olarak 2. cd yi de arkadaştan aldım ve oyunu yükledim misler gibi . Ama şimdi oyunu açmaya çalışınca speed2.exe bir hata ile karşılaştı ve kapatılacak. yazıyo ne yapmam lazım? Teşekkürler[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu arada sistemi de yazayım , bazı yabancı sitelerde hep sistemini sormuşlar bu sorunu yaşayanların ama henüz bir çözüme rastlayamadım .. P4 2.4 ghz 1 gb ram 256mb 5200 fx ekran kartı 120 gb hdd[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 XP SP2 bu sorunu yaratıyor bizzat kullanmıyorum[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar