lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ya jpg dosyasına metin ekleyemiyorum yazı kutusuna yazsamda gözükmüyor, renk, font vs herşeyi kontrol ettim bazen nasıl oluyorsa oluyor sonra yine yok, hangi mantığa göre olup olmadığını anlayamadım sorun jpg olması mı acaba yoksa çözünürlükle falan mı ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 texbox yaratma, direk single clickle ac yaz sonra ayarla. saha sağlıklı olur bide opacity sıkıntısı olabilir. baska bişide gelmiyo kalıma, en olmadı olmıyan durumn bi ss'ini koy anlarız. herseye her tülrü metin yazılır sıkıntı o deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 lovecraft0Z said: ya jpg dosyasına metin ekleyemiyorum yazı kutusuna yazsamda gözükmüyor, renk, font vs herşeyi kontrol ettim bazen nasıl oluyorsa oluyor sonra yine yok, hangi mantığa göre olup olmadığını anlayamadım sorun jpg olması mı acaba yoksa çözünürlükle falan mı ilgili fontun boyutu olusturdugun yazi alanindan buyukse olmaz.o yuzden cucenin dedigi gibi 1 kere tikla yazmaya basla sonra tasirsin istedigin hatta.layerlarin varsa yazinin oldugu layeri en uste tasi.belki bi seyin altinda kaliyodur.opacity ve fill degelerini kontrol et.layerin blending modunu normal yap.(zaten defaultta normal bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 yazı alanı oluşturmasana direk T ye bas yaz geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar