xrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sanirim bakimdan sora yeni accountlar aktive olacak.bekleyenlere duyurulur.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 "a few hours ve early morning" bunlari nasil anlamk lazim acaba 1 2 gibi acilir mi acaba yoksa sabah mi acilacak[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 malesef[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Early Saturday Morning demesi, bizim saatimizle bence 4 5 civarı..[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 .) hastalık olmuş bu oyun[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Seal of the Crusader: Fixed a bug where damage per swing was increasing instead of decreasing when Seal of the Crusader was active. This resulted in a dramatic increase in damage per second (DPS) that was unintended. The tooltip for the spell displays the intent of the spell: "Fills the Paladin with the spirit of a crusader, granting additional attack power. The Paladin also attacks faster, but deals less damage with each attack." The overall increase in DPS from Seal of the Crusader should only result from the increase in attack power and not from the increase in attack speed. We understand this is a significant decrease in the power of this spell, but was a necessary bug fix to ensure both overall game balance and the viability of different Paladin Seals. Ufaktan bir bug düzeltmesi olmuş paladinde onun haricinde de bir sürü bug fix var. Bir bakıma nerf sayılabilir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hay ya bırakırım azman ben palayı heuhe[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Nerde gördünüz bunu?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Pirvan, 28 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: Seal of the Crusader: Fixed a bug where damage per swing was increasing instead of decreasing when Seal of the Crusader was active. This resulted in a dramatic increase in damage per second (DPS) that was unintended. The tooltip for the spell displays the intent of the spell: "Fills the Paladin with the spirit of a crusader, granting additional attack power. The Paladin also attacks faster, but deals less damage with each attack." The overall increase in DPS from Seal of the Crusader should only result from the increase in attack power and not from the increase in attack speed. We understand this is a significant decrease in the power of this spell, but was a necessary bug fix to ensure both overall game balance and the viability of different Paladin Seals. Ufaktan bir bug düzeltmesi olmuş paladinde onun haricinde de bir sürü bug fix var. Bir bakıma nerf sayılabilir. eh iyi olmus sonunda düzelttiler onu[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biz zaten server listesini göremiyorduk, siz o sırada oynuyormuyudunuz? şu anda login server açık, eskiden olduğu gibi, ayrıca server lar hala görünmüyor yani bizim için görünürde bir değişiklik yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Cumartesi erken saatlerde açılacak yani 7-8 gibi olsa burası için 8-9'a tekabül eder. Bu gece beklemeyin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya arkadaslar benim client 1.1.2. Accountlan girdiğimde patch yüklicek dimi uuraşmaym simdi bide patchle heyecandan ellerim titiro zati[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 shamana nerf geleceğine töğbe allahımm ona gelecek diye oynamadık beni buluyo nerflenende benim yani[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 soruma cevap alamadım, kimse 1. phase oynamıyormu burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Soruyu anlayamadım tam ama second phase'e geçmeden önce o listede server'lar vardı. FB başlarkende o liste gitmişti. Server'lar açılmaya başlayınca teker teker gelicek.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 soruna cevap: baya kişi var oynayan final beta başladığından beri server 6'da..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 29 Ocak 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Fah, 29 Ocak 2005 00:14 tarihinde demiş ki: shamana nerf geleceğine töğbe allahımm ona gelecek diye oynamadık beni buluyo nerflenende benim yani nerf deilki bug düzeltildi[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 xrex gece 11 de server lar kapandı demiş, ben 2. phase için kayıt olduğumdan beri server listesini göremiyorum, ama eleman yeni down oldu diyor, yani 2. phase e üye olanlar mı sadece listeyi göremiyordu? yoksa zaten server lar bugun ogleden sonra dan beri down mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Elufulec, 29 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki: soruna cevap: baya kişi var oynayan final beta başladığından beri server 6'da.. hahaha bu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Ulubeg, 29 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki: xrex gece 11 de server lar kapandı demiş, ben 2. phase için kayıt olduğumdan beri server listesini göremiyorum, ama eleman yeni down oldu diyor, yani 2. phase e üye olanlar mı sadece listeyi göremiyordu? yoksa zaten server lar bugun ogleden sonra dan beri down mıydı? bizim server lar acikti.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 anlaiycağınız ilk betadakılerle aynı serverda oynayamıycaz aynı us closed serverlara giremedğimiz gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Delyyyy, 29 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki: anlaiycağınız ilk betadakılerle aynı serverda oynayamıycaz aynı us closed serverlara giremedğimiz gibi öyle gözüküyor[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Ulubeg, 29 Ocak 2005 00:18 tarihinde demiş ki: xrex gece 11 de server lar kapandı demiş, ben 2. phase için kayıt olduğumdan beri server listesini göremiyorum, ama eleman yeni down oldu diyor, yani 2. phase e üye olanlar mı sadece listeyi göremiyordu? yoksa zaten server lar bugun ogleden sonra dan beri down mıydı? serverlar hiç down olmadı bugün. 1 saat önce falan kapatıldı şuan kimse listeyi göremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Böyle bir sınırlama yok EU'da. Önceki betalar için açılan serverlara da girebiliyoruz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Benim bildiğim Closed Beta serverlarına giremeyeceğiz diye bir kısıtlama yok.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar