Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serverlar kapandi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamların soon u bir ay. Early morning leri ikindi :)[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Mesaj tarihi:
aklıma takıldıda yenı konu acmyım dedım paladın kendını heal edebılıomu yanlıs hatırlamıosam warcraft3 te kendını heal edemıodu[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Mesaj tarihi:
+1.000.000.000
said:
Lind3r0th, 29 Ocak 2005 10:43 tarihinde demiş ki:
allah belanı versin blizzard!!!!!!!!!
[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Mesaj tarihi:
hıc olmazza aksama erteledık felan desınlerde gıdıp uyuyalım uc gundur nedır cektıgımz[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Mesaj tarihi:
gidin uyuyun sizi tutan mı var aldınız accleri oyunun kaçcak hali yok ya artık... akşama girersiniz ztn bu kadar kasmaya gerek yok gorevleri bildikten sonra akşam da girseniz lvl 14 15 olursunuz 1 günde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
said:
DeadSkin, 29 Ocak 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
Bütün her şey fransa göre işeldiğinden saatine server'ın bir saat gibi bir süre içerisinde açılması lazım. AÇSANIZA LAN!
Mesaj tarihi:
said:
BlackWolf55, 29 Ocak 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
aha onlarla aramızda 2 saat var daha onlarda saat 9

FR'ye gittim hatırladığım kadarıyla 2,5 saat de sen bu işe.[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Mesaj tarihi:
ingiltere saatiyle aramızda 2 saat
almanya, fransa saatiyle aramızda 1 saat var

fransa saatiyle şu an saat 10:23[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...