Seru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hmm bende de US Client var ve son yamayı yapamıyorum. Ayrıca alarmı 8'e ayarlamıştım, uyandık ama hala bir numarak yok. Ah Blizzard ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bu ne sanstır anlamam göya uyuyacaktım uyanınca bakacaktım ama uykututmuyor bi açılsada oynasam az bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 saat 8.30 hala tık yok[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yalan yannış şeyler yazmışım :) [Bu mesaj ermynorac tarafından 29 Ocak 2005 08:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 beyler avrupada 6.30 7.30 saat dokuz bucuk fılan degıl :D 1-2 saat daha gecikebilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ehem.. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 1 saat geride onlar. Bence kahvaltıda zehirlendiler...[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yanlız açıklamada sadece serverlar/forumlar geri gelicek demiş, ama serverlar gelince beta second phase başlıcak dememiş :) bu akşam/gece den önce beklemeyin bence hiçbişi :pp hem daha benim dl bitmedi onu beklio blizzard :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 arkadaşlar ari'nin anlattığı us client'i, eu client'e çevirme ayarlarını yapmazsanız, son yamayı indiremiyorsunuz haberiniz ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 "Once the servers are back up, existing testers will be able to download the patch and play. At the same time those players that have been able to successfully create an account for the second phase will also be able to access the game." dikkatini çekerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ha? lol 3. konuyu görmemişim maintaince başlığı olan eheh[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 başlar 30-45dk da ya[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: ... be back online early Saturday morning.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Cumartesi sabahı erken açılack yazıyo :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Valla benimde çevirim iyi değildir. Yanlış olmasın diye yazmıyorum. Ama blizz amca burda sabahın erken vaktini ima etmeye çalışmıştır herhalde. :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hakaret gibi olmasın ama onu zaten okumuştum ve onu kaştederek yazmamıştım ama yinede saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 eee sövecem artık aptal blizzard ne açıyor nasa ya üssmü[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Maintenance and Patch Process Begins 28/01/2005 The servers will be taken down in a few minutes for maintenance and patching. You will find the patch notes here. The newly patched servers and official forums are expected to be back online early Saturday morning. Please stay tuned for updates. Türkçesi: Bakım ve Yama İşlemi Başladı 28/01/2005 Sunucular birkaç dakika içerisinde bakım ve yamalama için kapanacaktır. Yama notlarını burada bulabilirsiniz. Yeni yamalanmış sunucuların ve resmi forumların Cumartesi sabahı erken saatlerde online olması bekleniyor. Güncellemeler için bizimle kalın. böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya sizde bu pach kaç dakika sürdü[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Lind3r0th, 29 Ocak 2005 09:14 tarihinde demiş ki: eee sövecem artık aptal blizzard ne açıyor nasa ya üssmü katılıyorum aynen goren marsta server actıklarını zannedecek milleti işgençe çektiriyorlar final beta ilk açıldığı arada US yi EN çevirirkende epeyce işgençe çektirdiler millete zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 cumartesinin erkenini geçtil öğlene gidiyoruz offf[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: slayer77, 29 Ocak 2005 09:23 tarihinde demiş ki: ya sizde bu pach kaç dakika sürdü 1.2.2 pach inden bahsediyorsan yaklaşık 30dk.(256 adsl) WoW ı calıştırınca otomatıkmen inmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok 30dk bile sürmüyor ben demin yaptım 10dk sürdü sürmedi[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 # Group loot has been fixed to work as originally intended. It will now work exactly like round robin does, with the exception that when an item of threshold level or above drops, it will use the auto-rolling system. (Prior to this fix, when in group loot mode, the round robin system was only being used for items (all players could loot coins), which was rather confusing). # Fixed a group loot permission bug that was telling players they did not have permission to loot. # Fixed a bug that was causing the game to freeze when scrolling through auctions in the Auction House. # Sell prices on Hypnotic Blade, Illusionary Rod, Mantle of Doan, and Robe of Doan have been lowered. süper olmuş bunlar. hepsi de dikkatimi çeken sinir olduğum şeylerdi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yaa bende okadar oyuna girdim pach hali normal şekilde dahasonrada 2813 galiba öle bişe olması lazım onu yaptı 2 dk al ve bitti şu anda serverler boş bende öle gözüküyor en azında[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar