Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 biliyorum bunu buraya acmayacaktım ama nwn bolumune nerdeyse bakılmıyor o yuzden buraya yazıyorum biz cafed iki kişi mix'e bağlanıyoruz daha doğrusu ikimiz aynı anda oynayamıyoruz birimzen birisi cıkmak zorunda kalıo cd key already diyor ve cd keyleride değiştirdim ama hala olmuyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz?[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com:.. [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 belki aynı ip oldugundandur yada firewall flndır tabi salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Aynı cafeden olduğunuza göre ip sorunu sanırım...[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 orjinal alıosun olmuo öyle bi sorun[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 orj alınca farklı ip gostercek yani :D.. hmm.. proxy modunda bişi dene bence :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar