Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 http://www.work-holiday.com/work-and-holiday-avustralya şöyle bişey var arkadaş onerdi deneyeyim diyorum, onceden 3 sene norvecte kalmıstım master için fakat hiç bir zaman ben burda yaşarım kafasına girememiştim, yaş 30a geliyor yavaştan ve artık ben türkiyeden kurtarmak istiyorum kendimi, gelirim iyi kirada yaşıyorum fakat istanbul artık tiksindiriyor beni. İşin özeti şöyle ki Avusturalya'nın taşınıp iş bulup, yerleşebileceğim ve düzen kurabileceğim bir ülke oldugunu düşünüyorum Var mı avustralyada yaşayan? bu siteyle ilgili bir bilgisi olan vs? hertürlü input lazım şuan bana. IELTS ve toefl kabul ediyorlarmış, hangisine girmek daha mantıklı? toefldan 104/120 almıştım zamanında ama geçerlilik süresi doldu sanırım. IELTS duydugum kadarı ile internasyonel olarak daha geçerliligi olan bir sınavmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Abi sevkini kirmak gibi olmasin ama work&travel vs. programlarla yurtdisina yerlesemezsin maalesef. 3-6 aylik dil kurslarini da unutun. o kapilar kapanali cok oluyor Eger gocmen olarak gelmek istiyorsaniz 3 tane secenek var ve ucu de birbirinden cetrefilli: - Yuksek egitimi (bachelor's ve ustu) buradaki universitelerden devam ettireceksiniz (sadece diplomaya minimum 50k turk lirasi harcamaya hazir olun) ve skilled migrant olarak basvuracaksiniz. Bu secenegin hicbir garantisi yok - Burali hatunla evlenip oturma hakkini alacaksiniz - Buradaki sirketlerden birini vizenize sponsor olmalari icin kafalayacaksiniz Avustralya gibi commonwealth ulkelerinde IELTS gecerlidir, skilled migrant basvurusu icin minimum 7.5 lazimdi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 gecen baktık biz 30 olmadan yap başvurunu, ielts 4.5 alman yeterli su an. avustralya zor ama 6-7 çeşit vize var bu işler için birinden girmeye calısıcan, w&h 1 sene kalırsan orda artık bi yolunu bulur gelmezsin asd ara bugun hemen taksimdeki danışmanlıklardan birine git onlar herşyi anlatıyor bide yol haritası cıkarıyorlar artık senin durumuna göre. ps: ama ben kacıyom bab bana wh ayarla deme sakın, zaten giden 2 kisiden 1 i kayboluyor ortadan o yüzden baya zorlaştı herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar