Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

indirdiğim filme altyazı


che

Öne çıkan mesajlar

bs playerin varsa eger onu calistir film baslayinca alt yazıyıda film uzerinde calistir(surukleyerek bs playere onun üzerine getir ve dosyay ona at)[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bak once proglamlar menusunden bs playeri tıkla. sonra izlemek istedigin filmi mouse iel tutarak bs playerin uzerine gotur ve bırak. film basladimi? cevap evet ise sonra indirdigin alt yaziyida ayni sekilde film devam ederken mouse ile tut ve surukluyerek bs playerin uzerine bırak.(indirdigin alt yazi ziplidir yada rar.lı onlarıda ac once) sonra film devam ederken alt yazida gelsin.
yada k-lite mega codec pack 1.17 yi indir ordaki bs playerden calistir.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 28 Ocak 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dedigim gibi k.lite mega codec pack 1.17yi indir onda dene diger bs player surumleri bazı filmleri calistirmiyo. aynı seyi bende yasamistim. simdi sorunsuz izliyom.
neyse benden bu kadar guzel kardesim daha fazla kasmanın gereği yok.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 28 Ocak 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DivX Filmleri Nasıl İzlerim? Nasıl Altyazı Eklerim?

1. Adım Öncelikle bu adresten K-Lite Mega Codec Pack 1.17 adlı dosyayı indiriyoruz. (Bu dosya DivX leri görüntülememiz için gerekli olan dosyaları içermekte)

2. Adım Dosyayı bilgisayarımıza kuruyoruz. (Acemi kullanıcıların Default ayarlarla yüklemesi tavsiye olunur)

3. Adım Dosyayı yükleyerek bilgisayarımızı DivX izlemeye hazırlamış bulunuyoruz. Dosyayı yüklememizle bilgisayarımıza gelen Bs Player adlı programı çalıştırıyoruz ve izliyeceğimiz filmi açıyoruz.

4. Adım Filmi açtıktan sonra eğer altyazı yüklemek istiyorsak program üzerinde sağ tıklama yapıp load subtitles sekmesini tıklıyoruz. Açılan pencerede yüklemek istediğimiz altyazıyı seçiyoruz ve aç/open butonuna tıklıyoruz.

5. Adım Filmin keyfini çıkarıyoruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi seyirler.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"

[Bu mesaj Selamon tarafından 28 Ocak 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Altyazı senkron problemi. (Altyazıların geç yada erken görünmesi)

Bir üstteki mesajda belirtiğim dosyayı yüklerseniz bilgisyarınıza GSpot adlı bir programda yüklenmiş olur. Bu program sayesinde DivX dosyasının özelliklerini öğrenebilirsiniz. Bize lazım olacak özellik ise FPS değeri. Dosyaların FPS değerleri genellikle 23.976, 25 gibi değerler olur. Eğer altyazınız bu değerle aynı değilse altyazı ve film arasında senkronizasyon sorunu yaşanacaktır.

Bu sorunu çözmenin iki yolu vardır. Ya altyazı düzenleme programlarından biri ile altyazının FPS değeri değiştirilir yada filme uygun olan altyazı bulunur. Düzenleme programlarından Time Adjuster ı tavsiye edebilirim. Programı bu adresten temin edebilirsiniz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani ben GSpot u da açtmda FPS değeri nerede yazıor???[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

[Bu mesaj The_ tarafından 29 Ocak 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj The_ tarafından 29 Ocak 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...