Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Çok gıcık oluyorum. Bütün soket işlemlerinde (sql bağlantısı dahil) birşeyleri değiştirip Debug yada Release farketmeksizin değişiklik yapıp Build ettikden sonra hiçbir şekilde bağlantı yapamıyor. Düzelmesi için illa ki kapatıp değişiklik yapmadan tekrar programı açmam gerekiyor. Nedir ne olabilir sorunu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 tam anlamadım. çalışmayan exeyi kapatıp tekrar çalıştırınca çalışmaya mı başlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Hayır mesela yeni bir proje açtım Visual Studio'da diyelim. using (SqlConnection connection = new SqlConnection(connectionString)) { try { connection.Open(); return true; } catch (SqlException e) { return false; } } Bu şekilde mssql bağlantısı kontrol ettiğimizi varsayarsak. Programı build edip ilk çalıştırdığımda bilgiler doğru olsa dahi Sql server ile iletişim kuramıyor. Eğer kapatıp tekrar açarsam EXE'yi o zaman bağlanıyor. Böyle garip bir durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Exception ne veriyor ? Build mimarisi hangi türde? x64 x86 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Exception "Sunucu ile bağlantı kurulamadı ad sunucusu çözülemedi" tarzında bir hata çıkarıyor. Build x64 Hatta direkt hata şu; http://prntscr.com/96gssn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Benim bu aralar sorularıma niye kimse cevap vermiyor ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar